2777
2789
عنوان

کسی رو می شناسید بچه اش رو نخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 55 پست
دیگه بریدیم... تو پروسه آی وی اف هستیم هر بار یه مشکل، یه دردسر اصلا به انتقال نمی رسیم... برسیم هم ...

عزیزم ناامید نشو دوست من بعد۱۵سال با سومین بار ک ای وی اف کرد دوقلوباردارشد الان بچه هاش۳سالشونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه بریدیم... تو پروسه آی وی اف هستیم هر بار یه مشکل، یه دردسر اصلا به انتقال نمی رسیم... برسیم هم ...

ناامید نباش ادامه بده ایشالا خدا کمکتون کنه خاله منم با ای وی اف باردار شد 

و اینکه رحم اجاره ای هم هست

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

خانومایی که میگن رحم اجاره ای بگیر میدونید هزینه اش چقدزیاده  شاید پول ندارن هزینه اشو بدن یا اونا که میگن بهزیستی بیارید بهزیستی هم باید یه چی رو حتما به اسم بچه بزنن خونه ای زمینی چیزی آخه همینجوری که نمیدن طرف شاید اینقد وضعش خوب نباشه همچی نظر میدین مطمعن باشید خودشون به اینا فکر کردن  

عزیزم ناامید نشو دوست من بعد۱۵سال با سومین بار ک ای وی اف کرد دوقلوباردارشد الان بچه هاش۳سالشونه

ناامید نه... خسته شدیم

دااااغونیم.. 

من بعید می دونم حتی یه ماه دیگه دووم بیاریم 

۳۳

تا ۳۵ وقت داری طبیعی اقدام کنی

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ناامید نه... خسته شدیمدااااغونیم.. من بعید می دونم حتی یه ماه دیگه دووم بیاریم

توکل کن ب خدا انشاالله میده استرسوبزار کنار خدا همیشه وقتی میده ک توقعشونداری انشاالله یه دوقلو بهت میده

تآ حالا درک نمی کردم یکی میگه قلبم داره می ترکه یعنی چی... الان قلب خودم هزار تیکه ست..

الهی بمیرم برا دلت ، خودمم این درد رو کشیدم از خدا میخوام هیچ کس تجربه نکنه ، عزیزم خدا بزرگه من یکی مثل شما بودم از ته دل دعا میکنم زود بیای خبر بارداریتو بدی گلم ، 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
من این هفته زایمانه برات،دعا میکنم 🥲💔خداروقسم دادم به آبرویه فاطمه ی زهرا دامنتو سبز کنه

واااای خدا.... 

مثل دیوونه ام دارم توی خونه راه میرم میگم چی کنم دیگه... چی کار کنم دیگه 

واااای خدا.... مثل دیوونه ام دارم توی خونه راه میرم میگم چی کنم دیگه... چی کار کنم دیگه

اروم باش عزیزم همه چی درست میشه دورت بگردم خدا به موقعش بهت میده آی وی اف انجام دادی؟

خوش به حالش.. کاش یکی بود به ما هم بده

کللللی درد سر کشید

با هزاااااار بدبختی موقع ثبت نام مدرسه تونستن شناسنامه بگیرن

زمانی که میلیون خدا بود ۱۰ میلیون فقط رشوه دادن 

درد سرای غیر مالیش هم بماند