2777
2789

قرار بر این شد ک من و همسرم مراسم عروسی نگیریم و خانواده داماد پول عروسی و ی مبلغی پول خرید لباس من رو بدن ب همسرم و خانواده منم پول خرید همسرمو بدن بهش 

خب من از چیزام زدم همسرم ی کلمه حرف نزد ک در عوض برات فلان میکنم یا اینقدر برای توعه من چیکار کنم بنظرتون 

خانوادت به جای اینکه میدادن به همسرت یه سرویس طلایی جیزی میگرفتن میدادن به خودت سعی کن با زبون خوش بگی من از خواسته هام زدم بریم طلا بگیریم پس اندازم هست برای آیندمون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب نمیشد خانواده تو پول بدن به خودت اونام بدن پسرشون ؟

نباید میزدی از خریدت 

نمیدونم بخدا من زیاد تو این چیزا نیستم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اگر داری اینکارارو میکنی برای زندگی خودت داری میکنی همسرت هم همینطور

پس دیگه از همسرت انتظار نداشته باش که حرفی بزنه

اگرم قراره تو دلت بمونه هر اتفاقی میافته بیان کنی همین الان بگو و همه مراسمها رو بگیر

خب نمیشد خانواده تو پول بدن به خودت اونام بدن پسرشون ؟نباید میزدی از خریدت نمیدونم بخدا من زیاد تو ا ...

هنوز هیچ کدوم ندادن ولی خب خرید عروس بیشتره از داماد از هر نظری بخوای حساب کنی برای همین پولی ک سر خرید من خانوادش میدن بیشتره و خانواده من کمتر 

من ب خانوادم گفتم پولو بزنن ب حسابم ولی بنظرتون میتونم این پولو کلا بگیرم برای خودم؟ جنگ و دعوا نمیشه؟

اگر داری اینکارارو میکنی برای زندگی خودت داری میکنی همسرت هم همینطورپس دیگه از همسرت انتظار نداشته ب ...

یعنی هم اینور هم اونور باید همه پولو بدن ب همسر من به من نباید ی چیز خوبی برسه؟

هنوز هیچ کدوم ندادن ولی خب خرید عروس بیشتره از داماد از هر نظری بخوای حساب کنی برای همین پولی ک سر خ ...

آره از الان بگو پول منو طلا میگیریم هم پسند انداز میشه هم تازه عروسم باید طلا داشته باشم مستقیم نگو که پولو میخوام ففط بهش برسون پول بدن میری طلا میگیری واسه خودت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یعنی هم اینور هم اونور باید همه پولو بدن ب همسر من به من نباید ی چیز خوبی برسه؟

ببحش عزیزم

ولی اگر برات این چیزا مهمه 

که از حرفات معلومه مهمه

پس همه مراسمات رو بگیر

فردا اگر تو دلت بمونه و یک کلمه حرف بزنی باعث کلی دلخوری و مشکل میشه

حتی اگر چیزی هم نگی خودت رو نابود کردی

هنوز هیچ کدوم ندادن ولی خب خرید عروس بیشتره از داماد از هر نظری بخوای حساب کنی برای همین پولی ک سر خ ...

اشتباه میکنی از هیچ نگذر اگر گذشتی هم دیگه زبونتو نگه دار چون خودت خواستی.... من تجربه کردم سخت بگیری بهتره

مگ داری معامله میکنی؟اگ همسرت آدم خوبیه دیگ لازم نیست ب این مسائل ب جاش بهش بگو بیا کل پول رو بدیم یا زمینی یا اینکه سکه‌و طلا پس انداز بشه دیگ این چ صیغه ای چقدش مال منه چقدش مال اون

ببحش عزیزمولی اگر برات این چیزا مهمه که از حرفات معلومه مهمهپس همه مراسمات رو بگیرفردا اگر تو دلت بم ...

نه بحث این مراسما نیست ک مهم باشه بحث اینه من هم مثل همسرم از یسری چیزا زدم و خب مسلما انتظار دارم این پول برای منم هم داده شه چون میدونم اول زندگی من خودم تو ردیف اخر بزارم دیگه همسرمم میزاره ارزشمو خودم میارم پایین

مگ داری معامله میکنی؟اگ همسرت آدم خوبیه دیگ لازم نیست ب این مسائل ب جاش بهش بگو بیا کل پول رو بدیم ی ...

اره درست میگی کلا باید صحبت کنم باهاش ک این پولو میخواد چیکار کنه و چیکار کنیم