2777
2789
عنوان

دو ماه ازدواج کردم میخوام طلاق بگیرم رفته ویش دخترخالش

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفت چیکار داشته؟

هر دو اهل خیانت هستن؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
دوسش داریو زود قضیه رو به بابات کشوندی؟؟؟ معمولا وقتی یکیو دوست دارن صحبت با بزرگترو میزارن مرحله آخ ...

رفتم خونه بابام با یه حال بد

گفت چیشده گفتم طلاق میخوام 

مجبور شدم بگم

هی زنگ‌میزد مامانم میگفت اشتباه کردم بهش بگو‌برگرده

مرا دخمه در خاک ایران کنید
۵صبح اومد من بی محلی کردم درست... چرا نموند ؟ چرا بیشتر محبت نکردچه غلطی کرده که ففط گریه میکنه‌میگه ...

همینو از خودش بپرس 

شاید بخاطر همون کتک کاری میگه اشتباه کردم ، اما هرچی هم ک شده اول بین خودتون دوتا صحبت کنین ازش بپرس پیش بقیه نباشه ، بپرس چرا رفته اونجا چیکار کرده هرچی ک ذهنتو درگیر کرده از خودش بپرس 

دوسش داریو زود قضیه رو به بابات کشوندی؟؟؟ معمولا وقتی یکیو دوست دارن صحبت با بزرگترو میزارن مرحله آخ ...

با حرف شما تا حدودی موافقم 

اما چرا باید پیش دختر خالش می‌بوده ؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
همینو از خودش بپرس شاید بخاطر همون کتک کاری میگه اشتباه کردم ، اما هرچی هم ک شده اول بین خودتون دوتا ...

گفت رفتم پیش دختر خالم شب کجا میرفتم 

زنگ زدم رفتم پیشش

خونمون نزدیکه

بهش گفتم هیچ وقت نمیبخشمت

یه کاری کرده من میشناسمش وقتی اینحوری میشه یعنی یه گندی زده

مرا دخمه در خاک ایران کنید