2777
2789
عنوان

امشب خیلی عصبانی شدم از حرف پدر نامزدم شورشو دراوردن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 42 پست
این حرفها را بزار کناراگر واقعا تصمیم به رفتن بگیری میریحالا از ما گفتن، این پسر به دردت نمیخورهتازه ...

نمیدونم چرا

یه بار کامل بهم زدم نمیدونم چم بود برگشتم ولی شرایط خونمون افتضاحه تحمل ندارم دیگه

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

وقتی میگم آدم باید با هم سطح خودش ازدواج کنه منظورم همینه ولی کسی متوجه نمیشهاگه برعکس قضیه شما باشه ...

اره بخدا دقیقا ادم باید هم سطح خودش باشه 

دیگه داره حالم بهم میخوره از این وضع هربار میرم خونشون میگه بابات چی میخواد بهت بده تو این ۷ ماه نامزدی نامزدم یک ماه یک ملیون ریخت برام دیگه هیچ مگه اینکه بریم بیرون خوراکی چیزی بگیره وگرنه گاهی میگه از بابات فعلا بگیر خرج کن یا میگفت برای رانندگی خونه بابات برو یاد بگیر هزینش زیاده🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چرایه بار کامل بهم زدم نمیدونم چم بود برگشتم ولی شرایط خونمون افتضاحه تحمل ندارم دیگه

برای فرار از شرایط افتضاح، به شرایط افتضاح تر پناه نبر

بعدش اگر هم طوری بشه در میان میگن انتخاب خودت بوده و ما چیزی نگفتیم و ال و بل

اینایی که تو از این رابطه نوشتی فقط برات سوهان روحه

ببین اصلا دلخوشی داری؟ اگر داری صبر کن

اگر نداری، بدون هیچ درنگی برو بیرون از رابطه ی سمی

وقتی میگم آدم باید با هم سطح خودش ازدواج کنه منظورم همینه ولی کسی متوجه نمیشهاگه برعکس قضیه شما باشه ...

باز بهش گفتم بعد عقد ماهیانه باید بدی میگفت باشه ۱ و ۲۰۰ اینا میدم ولی دیگه همش گیر ندی لباس میخوام و اینا 🤣😶

اره بخدا دقیقا ادم باید هم سطح خودش باشه دیگه داره حالم بهم میخوره از این وضع هربار میرم خونشون میگه ...

پس فردا لقمه هایی که میخوری را میشمره

اینجور افراد معمولا نمیزارن پارتنرشون مستقل بشن

و از اون طرف هم خسیسن

این وسط تویی که غرورت له میشه

اره بخدا دقیقا ادم باید هم سطح خودش باشه دیگه داره حالم بهم میخوره از این وضع هربار میرم خونشون میگه ...

اینا همه نشونس

کسی ک تو نامزدی اینطور کنه وای ب بعد عروسی

ازت خاهش میکنم از همین الان ی فکری کن

میگفتی اگه میخواستم از بابام بکشم عاشق چیه شما شدم؟این گدا گشنه ها دیگه کی ان

خیلی فاجعه ان خیلییییی 

ادعای با کلاسیشونم کشته منو تازه به دوران رسیده ها(فقط ادعان فکر نکنی اصلا بلد باشن یا باشن) خواهرش میگفت بابات برای کادو بهت زمین میده؟

برای فرار از شرایط افتضاح، به شرایط افتضاح تر پناه نبربعدش اگر هم طوری بشه در میان میگن انتخاب خودت ...

دلخوشی که ندارم حت هرشم گاهی وقتی به دلم نیست وقتی به خودش نمیرسه چون بیخیاله گاهی اوقات ولی خونمون جهنمه مامانم یه روانی واقعیه تحمل ندارم نه تحمل رابطمو نه خونمونو گاهی شبا میزنه به سرم خودکشی کنم و تموم بشه بخدا دارم تو جهنم میسوزم الانشم

پس فردا لقمه هایی که میخوری را میشمرهاینجور افراد معمولا نمیزارن پارتنرشون مستقل بشنو از اون طرف هم ...

اره نگارن همینم میشم 

یه مدت پیش راجب یکی از دخترای فامیلشون حرف میزدن دختره یه موقعیت شغلی خوب داشت تو اجتماع گفتم چرا خاستگاریش نرفتی گفت خوشم نمیاد دختر اینجور شغلی داشته باشه تو اجتماع 😶😶

یعنی حتی میخواد نزاره برم سرکار در صورتی زمان خاستگاری من گفتم که میخوام برم گفت باشه

اینا همه نشونسکسی ک تو نامزدی اینطور کنه وای ب بعد عروسیازت خاهش میکنم از همین الان ی فکری کن

امشب برای صحبت تاریخ عقد اومدن مثلا ولی نمیدونم چیکار کنم خیلی چیزامون بهم نمیخوره

دلخوشی که ندارم حت هرشم گاهی وقتی به دلم نیست وقتی به خودش نمیرسه چون بیخیاله گاهی اوقات ولی خونمون ...

درک میکنم مامانا بعضیاشون واقعا آدمو روانی میکنن

ولی ببین چی به چی میارزه؟

اگر ازدواج نکنی با این مرد با این اوصافی که ازش گفتی، بازم امید ازدواج بهتر با شخص مناسب هست...

اما ازدواج غلط سالهای عمرتو هدر میده

خیلی فاجعه ان خیلییییی ادعای با کلاسیشونم کشته منو تازه به دوران رسیده ها(فقط ادعان فکر نکنی اصلا بل ...

من یه خواستگار داشتم خواهرش مثل خواهرشوهر تو بود.ترشیده و زبون باز ...ولی من خر نشدم

و دقیقا مثل شما اختلاف سنی داشتیم وای خدا رحم کرد بهم.به نظرم دعا هم نوشتن بهم

بگو اره هم متراژ همون زمینی ک بابات ب تو کادو دادهچقد بدم میاد ازین آدمای فرصت طلب

همینو بگو دقیقا دخترشونم عروس یکی از فامیلامونه حتی پول ندارن یه جهیزیه سادههههه روبه پایین بگیرن براش میگم که وضع مالیشون افتضاحه و کمیته خرجیشون و میده هیچی ندارن 

حتی میدونم کادو عروسی هم بهم نمیدن خودشون 

همین خواهرش که اینو میگه خودش تو یه اتاق سیمانی کنار اتاق مادر شوهرش تو یه روستا زندگی میکنی قصدم تمسخر نیست بگم فقیرن اگه مهم بود اصلا بله نمیدادم چون ملاکم این نبود ولی وقتی اینجور میکنن عصبانی میشم