2777
2789
عنوان

یه کلیپ از یه زن و شوهر خواننده دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلیپه رو دیدم، همون که میگه تا میاد ماچو میخوادخیلی فرهنگا با هم متفاوته، برای اونا عادیه، برای ما ب ...

نه تو فرودگاه بودن

خب اینا چی براشون عادی نیس! ؟ مثلا نشونه غیرت باشه

فک کنم رابطه‌ی... فقط براشون مختص به همسرشون باشه😅با همه مثل دوستن فارغ از جنسیت

یعنی مثلا به چشم دوست همجنسشون میبینن اون جنس مخالفو درسته؟

بعد فقط جایی که دسته جمعی هستن اینجورین دیگه حرف خصوصی ندارن

مثال چی ؟ 😂 وا خب مهم طرف خیانت نکنه . علاقش واقعی باشه . دروغگو نباشه . و...

آخه خیانت یعنی چی؟ وقتی مثلا میزاره زنش روبوسی کنه و دست بده با دوستاش دیگه براش مهمه خیانت ؟

خب چطور میشه فهمید مثلا رو زنش غیرت داره

غیرت داشتن مدلاش و شدتش خیلی متغیره ولی خب رابطه ی جن. سی دوست بودن چه میدونم حرفای خارج از محدوده زدن لمس کردن و... 😐آخه ینی چی مثلا من الان با فامیل دست میدم 

این ینی روم غیرت نداره؟ 

آخره صبر سبزه🌱
یعنی مثلا به چشم دوست همجنسشون میبینن اون جنس مخالفو درسته؟ بعد فقط جایی که دسته جمعی هستن اینجورین ...

آره دقیقا، فک کنم از لحاظ تفکیک جنسیتی به آدما نگاه نمیکنن

البته خیلی‌ها به نظرم سواستفاده‌شونو توی این موقعیت میکنن و خودشونو الکی روشن فکر نشون میدن😅

آخه خیانت یعنی چی؟ وقتی مثلا میزاره زنش روبوسی کنه و دست بده با دوستاش دیگه براش مهمه خیانت ؟

چرا نباید مهم باشه؟ این طرز فکر شماست متناسب بافرهنگ خودتون . الان تو همین کشورای همسایه هستن کسایی که میگن زنی که صورتش پیداست شوهرش بی غیرته و... حالا درست میگن؟ 

اون روبوسی فارغ از جنسیت و هرحسی هست کاملا عادیه

تو کلا تو یه باغ دیگه ای هستیا

یعنی هر کی با روبوسی عادی اوکی باشه با خیانت اوکیه😐😐چه ربط دارن به همدیگه

شما اینجا با همجنست روبوسی میکنی برات عادیه اونجا هم براشون عادیه

این حرفا چیه خیانت هیچ جا اوکی نیست

تو کلا تو یه باغ دیگه ای هستیایعنی هر کی با روبوسی عادی اوکی باشه با خیانت اوکیه😐😐چه ربط دارن به ه ...

تو راضی هستی شوهرت روبوسی کنه با خانم و اجازه بده توام روبوسی کنی با آقا؟