2777
2789
عنوان

مراسم نوزادتون چی پوشیدین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 33 پست

همیشه فکر میکنم اینایی که مهمونی بعد از زایمان می گیرن چه حوصله ای دارن ... با اون همه درد و خستگی و شب بیداری ها ادم نه جون داره نه حوصله که مهمونی بده

من حتی دوست نداشتم کسی بیاد دیدن مون .ادم باید فقط خودش باشه بتونه راحت باشه و استراحت کنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دردشو چرا حساب نمیکنی🥲مگه میشه ادم شلواری که فیت تنشه بپوشه اخه..

والا من بعد دوتا سزارین شلوار جینم پوشیدم خخخ

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

بعضی ها دور همی خانوادگی میگیرن.. قربونی میکشن. شام میدن

آهان 

فکر کردم مراسم خاص و رسمی هست 👌

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

والا من بعد دوتا سزارین شلوار جینم پوشیدم خخخ

توچشمای من نگاه کن😾👀

راستشو بگو

چطوری تونستییی

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

توچشمای من نگاه کن😾👀راستشو بگوچطوری تونستییی

الانم در انتظار سزارین سومم خخخ این دفعه هم یه شومیز شلوار خوشگل میخرم برای جشن ده روزگی نینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الانم در انتظار سزارین سومم خخخ این دفعه هم یه شومیز شلوار خوشگل میخرم برای جشن ده روزگی نینی

بعد سز اخه میگن انگار باز یه بچه تو شیکم میمونه اخه

ینی شکمت بعد سز زود جمع شد؟

بعضی شهرها آداب و رسوم خاصی دارند.

درسته 

من دور و برم کسی بچه نداره و رسم خاصی هم انجام نمیشه

واسه همینه نمیدونستم 🙏

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بعد سز اخه میگن انگار باز یه بچه تو شیکم میمونه اخهینی شکمت بعد سز زود جمع شد؟

اره خیلی زود شکمم بعد سزارین انگار سه چهارماهه بودم دوماهگی هم کلا جمع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه😍

بوجی موجیش کن بگو خاله قرمزت گفته☺️😘😘

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

اره خیلی زود شکمم بعد سزارین انگار سه چهارماهه بودم دوماهگی هم کلا جمع شد

من بعد ۳ سال هنوز به نظر میرسه پنج ماهه ام