2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 40 پست
انقدر ب بچه من میگن ریزه ک خسته شدم حالم بهم میخوره با کسی هم کلام بشم هعی میگن شیرخشکش بده غذاش بده ...

محل نده به منم میگفتن عرضه نداری بچرو بزرگ کنی و خودشون به بچها خودشون تو ۳الی۴ ماهگی ابگوشت میدادن 😐فکر کن🤯

من بچم کلا زود بدنیا اومد و ضعیف بود داشتم افسردگی میگرفتم تا دیگه به پهلوم گرفتم وقتی همه تلاشمو میکردم دیگه براچی خودمو شکنجه بدم بچم بزرگ میشه و سلامت انشالله

خب همین میگم تپل بشه بعد واسه این موارد وزن کم کنه زیاد لاغر نشه😅

واسه دندون جووووری بچه آب میشه که اصلا نمیفهمی اون همه تلاش کجا رفت😂

الان فقط تمرکزتو بذار روی اینکه منظم شیر بدی بهش و برای کلیسم بدن خودت هم با دکتر صحبت کن که کم نیاری

بعدش مواظب باش نینی مریض نشه ویروس جدیدی که نینیا رو درگیر میکنه وااااقعا وحشتناکه تا میتونی از رفت و امدت کم کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشگلم همه بیخود میکنن تا زمانی که وزن گیری بچه خوب باشه نیازی به شیرخشک نیست بعدم نگران وزنش نباش ر ...

اون از اول عادت کردم به شیر خشک الان نمیتونم قطعش کنم دیگه وزن گیریش دکتر میگه روند طبیعی رو داره طی میکنم ولی به خط سبزه هنوز نرسیده امروز بهم گفتم دخترت مثل بچه ی تازه متولد شده اگه نان سنگینه برم بیومیل بگیرم حداقل سبک تره

خس خس سینه تو خواب هعی بدنشو کش و قوس میده و اینکه بالا میازه ن بصورت پنیری ب صورت ابکی و جهشی پنیری ...

خس خس سینه داره بیشتر اول صبح بقیه ی روز نه من میگم شاید یکم سرما خورده بالامیاره ولی جهشی نه کش و قوس داره مدفوع سبزه یک روز درمیون مدفوع داره 

اون از اول عادت کردم به شیر خشک الان نمیتونم قطعش کنم دیگه وزن گیریش دکتر میگه روند طبیعی رو داره طی ...

هر چی حس کردی بهش میسازه بده یبوست و اسهال نشه علائم دل درد و ایناشم چک کن اگه نان بهش میسازه همون نان بده ولی هر وقت حس کردی اذیته عوضش کن ولی شیر خودتم نذار  خشک بشه شیرت برای بیماری ها پادتن داره و دستگاه گوارش نی نی رو اذیت نمیکنه

گریه های شدید بالاآوردن پریدن بیش از حد شیر تو گلونخوردن شیر یا بیش از حد مک زدن و وزن نگرفتن

گریه های آنچنان شدید نداره خوابش هم خوبه مثلا شب ۱۲ که خوابید تا ۴ بیدار نمیشه ولی شیر چرا تو گلوش بعضی وقتا میپره

وای ینی چی تپلی بشه.پسر من کلا شیرخشکیه شیرشم نان هست ولی اصلا تپل نشد .مهمم نیس فقط سالم باشه و ارو ...

دکتر گفتم میخوام وزن دهیش بیشتر بشه اونم گفت مولتی برام نوشت

واسه دندون جووووری بچه آب میشه که اصلا نمیفهمی اون همه تلاش کجا رفت😂الان فقط تمرکزتو بذار روی اینکه ...

خیر باشه انشالله 

چه ویروسی اومده😭خدا به خیر بگذرونه