2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مکمل شیرافزا دلستر جو آبگوشت روغن محلی کره همش میخورم ولی شیرم میدوشم آب خالیه چرب نیست

بعضیا کلا همینن منم شیرم خیییییلی رقیق بود خودم به اصطلاح روم نمیشد شیر بدم به نینی سیر هم نمیشد 

هرکاری کردم هم فایده نداشت 

شما الان هرکاری بکنی نینیت به دندون در آوردن برسه بازم بیشتر وزنشو از دست میدههمین که سیر بشه کافیه ...

دقیقا 

ولی اطرافیان انقدر رو وزن بچه مانور میدن ک مامانا فکر و ذکرشون وزن بچه میشه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
اینا میخورم عزیزم شیرم کم نیست مشکلم چربی نداره میدوشمش آب خالیه رقیه چرب نیست همه بهم میگن شیرت بدر ...

خوشگلم همه بیخود میکنن تا زمانی که وزن گیری بچه خوب باشه نیازی به شیرخشک نیست بعدم نگران وزنش نباش روی نمودار باشه کافیه تپل بودن بچه به چه قیمتی ممکنه بعضی شیرخشکا معدشو اذیت کنن کولیک و رفلاکس بگیره اونوقت بیشتر وزن کم میکنه

سلام رفلاکس علائمش چیه؟

خس خس سینه 

تو خواب هعی بدنشو کش و قوس میده 

و اینکه بالا میازه ن بصورت پنیری ب صورت ابکی و جهشی 

پنیری اگه باشه ینی شیر زیاد خوررع اضافه شیرشه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
فکر میکنم حالت شوک داده و یهو وزن گرفته و بعد عادت کرده بندش به این میزان پروتئین و چربی و داره طبیع ...

اره احتمالا اینجوریه یعنی نان و بیومیل هیچ فرقی براش نداره 

نه والا گرم نگهش میدارم بیشتر هم قنداقش میکنم الان ۱۸ روزه همش سبزه 

اره بخدا با اینکه اکثرا خودشون مادرن ولی درک نمیکنن حرفاشون چقدر آزار میده مادرو

انقدر ب بچه من میگن ریزه ک خسته شدم حالم بهم میخوره با کسی هم کلام بشم 

هعی میگن شیرخشکش بده غذاش بده 

الان ک لثه هاش اذیته همش دستشو میخوره هعی میگن گشنشه شیرش بده

شما الان هرکاری بکنی نینیت به دندون در آوردن برسه بازم بیشتر وزنشو از دست میدههمین که سیر بشه کافیه ...

خب همین میگم تپل بشه بعد واسه این موارد وزن کم کنه زیاد لاغر نشه😅

دکتر مولتی ویتامین داد بنظرتون ندم فقط آد بدم؟متاسفانه خیلی درگیر وزنشم خودمو دارم داغون میکنم دوست ...

وای ینی چی تپلی بشه.

پسر من کلا شیرخشکیه شیرشم نان هست ولی اصلا تپل نشد .مهمم نیس فقط سالم باشه و اروم

اگ دکتر داده پس هیچی بده قطرشو.

لایک نکن خیرشو ببینی
درسته گلم موفق باشی انشالله کوچولوتم خوب وزن بگیره و شیطونی کنه واست

انشالله عزیزم البته دکتر گفت روند طبیعی خودم داره طی میکنه ولی وزنش زیاد بالا نیست هنوز به خط سبز نرسید 

بعضیا کلا همینن منم شیرم خیییییلی رقیق بود خودم به اصطلاح روم نمیشد شیر بدم به نینی سیر هم نمیشد هرک ...

اره هر چقدرم چربی و ... بخوری تاثیر نداره فقط خودم دارم وزن اضاف میکنم گفتم حداقل کمکی بدم 🫠

انقدر ب بچه من میگن ریزه ک خسته شدم حالم بهم میخوره با کسی هم کلام بشم هعی میگن شیرخشکش بده غذاش بده ...

چرا توجه میکنی شما به عنوان یه مادر باید گوشت از این حرفا پر باشع به منم میگفتن بچتو بغل نکن بغلیش کردی بذار گریه کنه در صورتی که بچه من رفلاکس داشت و تشخیص داده نشده بود تو بغل یکم آروم میگرفت منم گوش ندادم کار خودمو کردم شمام هر کی هر چی گفت بگو تحقیق کردم این به صلاحشه