2777
2789

میکاپم راضی نیستم خاعر شوهرم طرف و پیشنهاد داد منم رفتم کاراش دیدم نگو ف یلتر و افکت بوده لحظه آخر پشیمون شدم ولی قرارداد بسته بودم خیلی دلم میخواست برم جای دیگ با خودم گفتم رفیق خاهرررر شوهرمه ناراحت میشه خواهر شوهرم اگه قرارداد و فسخ کنم و... از طرفی هم جای دیگ همون روز ازموننن پول میخواستن این خانوم ۱ هفته بعد آزمون پول دستمزدش گرفت تررر زده ط قیافم قشنگ ترین روز زندگیممم این مدلی شد اینایی که میان میگن ۱۳ سال پیش آرایش منم خوب نبود تاپیک قبلیمم گفتم کاش منم عروس ۱۳ سال پیش بودم بخدا نمیسوختم فک کن سال ۱۴۰۰ میکاپ کاررت ترررر بزنه ثورتتت تو باغ کرممم قشنگ ماسید ناراحت بودم همش از بچگی استرس میکاپ عروسیمو و داشتم انگار کرم ۵۰ هزار تومنی مالیده بود صورتم حالم خیلی بده 🥺🥺🥺😔😔۱ ماه بعد عروسی من عروسی عروس خاله شوهرمم بود همه اون تعریف می‌کنند میگن تو ته چهره فشنگی داری همه فکر میکردن قرارع خیلی خیلی خوشگل بشی و و.. میگن فلانی و انگار نقاشی کرده بودن وای کرم ط ماسیده بود 

منم برا این چیزا انقد غصه خوردم ، چند سال دیگه بی اهمیت میشه برات ، ول کن بابا 

انقد زندگی بالا پایین داره ، انقد تجربه ها کنی، اوایل فیلم و عکس مهمه ، دیگ حتی هیچکس نمبگه عکسای عروسیتو نشونم بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای کاش دغدغه منم الان این بود

بیخیال خانم گل..سالگرد ازدواجت یه میکاپ خوب برو یه عکس خوشکل باهمسرت بگیر بزرگ کن بزن اتاق خوابت..ارزش نداره خودت رو ناراحت میکنی سر همسرت غر بزنی وآخرشم میونت با خواهرشوهرت بهم بخوره..مطمئنا خواهرشوهرتم از رو خیرخواهی معرفیش کرده بوده..پولش که جیب خواهر شوهرت نرفته..

منم برا این چیزا انقد غصه خوردم ، چند سال دیگه بی اهمیت میشه برات ، ول کن بابا انقد زندگی بالا پایین ...

اره می‌دونم همش میگم چقد بدشانسم هیج جا شانس نمیارم منی ک هر روز خدا لنز تو چشمامه اکثرا هم لنز های روشن میزارم باورت نمیشه روز عروسی لنزم مشکییییی شده بود رنگ چشای خودم اونم باعث نشده بود تغییر کنم در حالی که رنگ روشن انتخاب کرده بودم 

حالا تو خوبه میتونی بگی خواهر شوهرت انتخاب کرده ولی من با اعتماد به نفس کامل گفتم خودم یکی رو می شناسم باید برم پیش اون ولی کرمم افتضاح بود مدل موهام بد بود یعنی فکر کن جاریم و خواهرشوهرام  از من خیلی خیلی بهتر شده بودن😩😩

ای کاش دغدغه منم الان این بودبیخیال خانم گل..سالگرد ازدواجت یه میکاپ خوب برو یه عکس خوشکل باهمسرت بگ ...

چی بگم والا داری حق میگی ؛؛ ولی باورت نمیشه همه تعجب کرده بودن اصلا برای گرفتن فیلم های عروسیم دل و دماغ نداشتم الآنم کسی میگه دارم میام فیلم هاتو نگاه کنم و‌‌... اصلا دلم نمیخاد بیان