2777
2789
عنوان

کیک خیس کی بلده

110 بازدید | 14 پست

لطفاً دستورشو بهم بدین که حتما خودتون درست کرده باشین و خوب شده باشه چون تو اینستا چند بار درست کردم خراب شده می‌خوام از دستوری مطمئن باشم مرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی دستور مطمعن برات میگم 

چندین باری از همین درست کردم 

عاااالی شده 

اینستا ی بلاگر هست به اسم feryhome 

ی هایلایت کیک خیس داره 

بگرد پیداش کن 

به جونم دعا میکنی از بس خوشمزه میشه 

فقط مو به مو اجراش کن 

اینم بگم من حتی ی سری شیر نداشتم آبجوش ریختم 

تاره خوشمزه تر هم شد از بس این دستور عالی بود

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
دمت گرم مرسی خمیر نشد ؟

میگم خوشمزه ترین و خوش بافت ترین کیکم شد

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

یک لیوان روغن مایع 

یک لیوان شکر 

یک ونیم لیوان شیر 

چهار قاشق سر پر پودر کاکائو رو با همزن مخلوت کن بعد یک لیوانشو بردار بزار کنار 

بعد دولیوان آرد وبا کمی نمک ویک قاشق سر پر بیکینگ پودر الک کن سه بار بعد کم کم به مابع اولی لضافه کن .بعدش سه تا تخم مرغ رو دونه دونه بریز توش .فر رو از قبل گرم کن ،با دمای ۱۸۰ یه بیس دقیقه نیم ساعت بزار بعد با چنگال فرو کن تو کیک اگه موادش نچسپه به چنگال یعنی امادس بعد اون یه لیوانی که اول کار گزاشتیش کناررو تا داغه بریز روش ولی اول با چنگال روی کیکو بزن که حفره های کوچیک ایجاد بشه که مواد یه خوردش بره  اینو من درست میکنم خیلی خوب میشع

تو قابلمه هم میتونم بذارم ؟

اره میشه 

ی ربع قبل گرم باشه قابلمه 

بعد هم نیم ساعت درب بسته دم کنی هم بذار 

با حرارت کم ؟

اره.