2777
2789
عنوان

بیاین بهم دلداری بدید حالم خیلی بده فیلم های عروسیم اومده 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 33 پست
حالا تو خوبه میتونی بگی خواهر شوهرت انتخاب کرده ولی من با اعتماد به نفس کامل گفتم خودم یکی رو می شنا ...

آییی دورت بگردم خیلی حس بدیه بهترین روز آدم و پا میشن گند میزننننن من ک هیچ وقت این آرایشگر عوضی رو نمیبخشم ک چی بشه دو سه تا کار فیک گذاشته تو پیجش مردم قول میزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی اینهمه افکت و فتوشاپ و اینا واسه همینه دیگه. بده عکاس و فیلم بردار درستش کنن

باورت میشه اصلا فیلم هارو نگاه نکردم دلم نمیخاد دیگ هیچی میکاپ قدیمی و افتضاح 

اره می‌دونم همش میگم چقد بدشانسم هیج جا شانس نمیارم منی ک هر روز خدا لنز تو چشمامه اکثرا هم لنز های ...

خداروشکر کن ، لنز الانم خیلیاااا نمبزارن ، حالا چند سال دیگه ببین چی میشه ، 

عکساتو میبینن بقیع میگن چقد نچرال ،، عالیههه 

منم برا این چیزا انقد غصه خوردم ، چند سال دیگه بی اهمیت میشه برات ، ول کن بابا انقد زندگی بالا پایین ...

وای آره منم..الکی حرص میخوردم

الان من دیگه زباد عکس نمیگیرم..دوست دارم تو حال زندگی کنم..چه عکس وفیلمهایی که الکی گرفتم وهیچ وقت وقت نمیکنم یه نگاهی بندازم بهش..

انشاء الله. خیلی جالبه ک هم اسم دختره هم پسر و هم فامیلی هست. خیلی شیک هست

یکی از بستگان ما دوتا پسر هستن به نام مهرآیین و مهرآوین 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

کی آخه به حرف خواهرشوهر اعتماد میکنه 🙄 عیب نداره ، دیگه کاریه که شده

آخه خاهر شوهرم من خیلی رفیقمه خیلی هم دوست داریم مطمعنم ک از سر لجبازی و... نگفته شوهرمم دید ک هزینش مقبوله گیر داد ک آره برو پیش این تو میخایی بری ۱۵ میلیون هزینه رو دست من بزاری این قیمتش خوبه فلانه

چی بگم والا داری حق میگی ؛؛ ولی باورت نمیشه همه تعجب کرده بودن اصلا برای گرفتن فیلم های عروسیم دل و ...

تو فیلم که میکاپ زیاد معلوم نمیشه..عکسهاهن که اونقدر ادیت میشن که باز هیچی..بیخیال ..خودت نگی کسی چیزی نمیگه

اصلا ارزش نداره حرف مردم..چن سال دیگه به حرفم میرسی..منم این روزا رو گذروندم..

راستی عروسیتم مبارک..خوشبخت باشید

وای آره منم..الکی حرص میخوردمالان من دیگه زباد عکس نمیگیرم..دوست دارم تو حال زندگی کنم..چه عکس وفیلم ...

اره بابا ، انقد دغدغه ها زیاد شده عکس دیگ یاد ادم نمیاد ک