میکاپم راضی نیستم خاعر شوهرم طرف و پیشنهاد داد منم رفتم کاراش دیدم نگو ف یلتر و افکت بوده لحظه آخر پشیمون شدم ولی قرارداد بسته بودم خیلی دلم میخواست برم جای دیگ با خودم گفتم رفیق خاهرررر شوهرمه ناراحت میشه خواهر شوهرم اگه قرارداد و فسخ کنم و... از طرفی هم جای دیگ همون روز ازموننن پول میخواستن این خانوم ۱ هفته بعد آزمون پول دستمزدش گرفت تررر زده ط قیافم قشنگ ترین روز زندگیممم این مدلی شد اینایی که میان میگن ۱۳ سال پیش آرایش منم خوب نبود تاپیک قبلیمم گفتم کاش منم عروس ۱۳ سال پیش بودم بخدا نمیسوختم فک کن سال ۱۴۰۰ میکاپ کاررت ترررر بزنه ثورتتت تو باغ کرممم قشنگ ماسید ناراحت بودم همش از بچگی استرس میکاپ عروسیمو و داشتم انگار کرم ۵۰ هزار تومنی مالیده بود صورتم حالم خیلی بده 🥺🥺🥺😔😔۱ ماه بعد عروسی من عروسی عروس خاله شوهرمم بود همه اون تعریف میکنند میگن تو ته چهره فشنگی داری همه فکر میکردن قرارع خیلی خیلی خوشگل بشی و و.. میگن فلانی و انگار نقاشی کرده بودن وای کرم ط ماسیده بود
حالا تو خوبه میتونی بگی خواهر شوهرت انتخاب کرده ولی من با اعتماد به نفس کامل گفتم خودم یکی رو می شنا ...
آییی دورت بگردم خیلی حس بدیه بهترین روز آدم و پا میشن گند میزننننن من ک هیچ وقت این آرایشگر عوضی رو نمیبخشم ک چی بشه دو سه تا کار فیک گذاشته تو پیجش مردم قول میزنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
انشاء الله. خیلی جالبه ک هم اسم دختره هم پسر و هم فامیلی هست. خیلی شیک هست
یکی از بستگان ما دوتا پسر هستن به نام مهرآیین و مهرآوین
خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.
کی آخه به حرف خواهرشوهر اعتماد میکنه 🙄 عیب نداره ، دیگه کاریه که شده
آخه خاهر شوهرم من خیلی رفیقمه خیلی هم دوست داریم مطمعنم ک از سر لجبازی و... نگفته شوهرمم دید ک هزینش مقبوله گیر داد ک آره برو پیش این تو میخایی بری ۱۵ میلیون هزینه رو دست من بزاری این قیمتش خوبه فلانه