2777
2789
عنوان

با اکانت فیک رفتم پیامش دادم (پیرو تاپیک قبل) عکس پیام میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه نگه اره من به این پیام دادم قبلا منو پاکیده نمیرم دگ😂

اونوقت بگو بابا تو چه خوش‌شانسی هستی داداش که فقط پاکت کرده

بگو مارو فحش میوه به ۲ نرسیده نمیزاره نفس بکشیم بلاک میکنه

بگو ۸باره دارم از جاهای مختلف با اکانت های مختلف پیام میدم زیربار نمیره

میشه برام توضیح بدی توروبیکا چجوری اکانت فیک درست کنم

عزیزم یه شماره که کسی نداشته باشه

مخصوصا به شخصی که پیام میدی

جلوی شماره رو از حریم خصوصی میبندی

یه نام کاربری پسر دختر هر چی میزنی

پروف و نام بهشم پیامم میدی

دوتا کاربری دارم😎turk💞
هاااااا چرا از چشت افتاد؟؟؟؟؟؟

بابا خیلی هول بود یه دختر از همینجا رفت پیامش داد پسره گفت عکس بدنت بده اگه خوبه 

یا دختره بهش گفت متولد ۸۵ ام اونم گفت ۸۵دوس دارم کلا حال بهم زن بود

بابا خیلی هول بود یه دختر از همینجا رفت پیامش داد پسره گفت عکس بدنت بده اگه خوبه یا دختره بهش گفت مت ...

اووو

پس خوب کردی بهم زدی 

بنظرم آدم باید ۱۰ .۱۱ بزرگتر از سنش ازدواج کنه پسره قشنگ به بلوغ فکری برسه بعضی از این پسره هایی که با سن کم ۲۵ ۲۳اندازه یه آدم ۸۰ ساله میدونن حرفاشون تاثیر گذاره و منطقی حرف میزنن کیف میکنم 

اوووپس خوب کردی بهم زدی بنظرم آدم باید ۱۰ .۱۱ بزرگتر از سنش ازدواج کنه پسره قشنگ به بلوغ فکری برسه ب ...

اصلا باهاش نرفتم که بخوام بهم بزنم اونارو که شنیدم فرار کردم کلا😂 بعد سنشم کمتر خودم بود کلا