2777
2789
عنوان

به نظرتون اشکال داره سیگار بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دارم ترک میکنم الان فعلا روزی ۳ نخم برا بعد ترک میگم که هر از گاهی بکشم

نمیدونم ولی بنظرم اگه بکشی باز همون آشو کاسه میشه

یهویی باید بزاری کنار و دیگه سمتش نری

علم پزشکی اینو نمیگه کم و زیادش نکن ، ترکش کن بلا به دور مصیبت خبر نمیکنه ❤️

انقد کشیدم که داشتم سکته میکردم از غلضت و فشار خون بالا الان رسوندم به ۳نخ از هفته دیگه میکنمش ۲ نخ ولی بعید بدونم بتونم کامل ترکش کنم 

اگه ترک کنم دیگه هیچ وقت خودم نمیخورم تنهاییم نمیکشم

منم همین حرفارو زیاد به خودم میزنم ولی بنظرم بهانست تورو نمیدونم

من تنها دلیلی که تونستم ۳ماه نکشم دوست پسرم بود که نذاشت وگرنه تا الان هزار باره کشیده بودم

شروع شده خیلی وقته داره کم میشه

مادر همسرم با اینکه کادر درمان بودند، ولی متاسفانه از جوانی سیگار می کشیدند. حدود ٥٥ سالگی متوجه شدند سرطان ریه دارند و حدود ٢ یا ٣ سال بعد فوت شدند.‌ نه ازدواج پسرشون را دیدند و نه نوه ها را...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اره اینم هست:)چون خودمم تو شرایط روحی مناسبی نبودم و خیلی مقاومت کردم حتی با این وجود که اون هنوز می ...

وای خیلی بده که میکشه من کسی جلوم میکشه نسخ میشم تنها دلیلی که تونستم کم کنم اینه که روز به روز نخی میخرم