2777
2789

یهو دلم خواست ماه رمضون باشه همینجوری الکی 

یاد یه خاطره افتادم

قبلا که کوچیک بودم یادم میاد ماه رمضون تو تابستون افتاده بود 

منم کوچولو،روزه میگرفتم بزور 

بعد از مدرسه که میومدم خونه منه شیطون،بیهوش میوفتادم رو زمین تا خوده افطار😁😂😂

ولی بجاش شب جبران میکردمو اتیش میسوزوندم حسابی😂😂

قشنگ ترین خاطره ای که ماه رمضون دارم اینه که یبار تو ماه رمضون رفته بودم توی تراس 

هوام خنک

+نه اونقد خنکا،در حد شبای تابستون...

یدفعه عطر شکوفه های نارنج اومد 

اصلا یه حالی شدم 

خیلی قشنگ بود خیلییییی

کلی خاطره های خوب دیگم دارم 

ولی الان نمیشه گذاشت😁😂😂

شما خاطره ای ندارین از ماه رمضون؟🙂🦋

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخ من زلوبیا بامیه میخواااااممممم+وی بسیار بسیار شکمو میباشد😔😂

وایی من یواشکی میرفتم تو یخچال شبا 

بعد شروع میکردم به ناخونک زدنه زولبیا بامیه ها 

همیشه هم لو میرفتم😒💔😂😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

وایی من یواشکی میرفتم تو یخچال شبا بعد شروع میکردم به ناخونک زدنه زولبیا بامیه ها همیشه هم لو میرفتم ...

وای منمممم😂😂😂

از افطار تا سحر بیدار بودم همش میخوردم

لایک نکن عزیز😂😐
چرا وقتی ماه رمضان تابستان بوده مدرسه می رفتی؟منم یادمه تابستان بود ولی من دانشجو بودم ترم تابستانه ...

وایی اشتباه گفتم عزیزم

اون ماه های اخر مدارس که نزدیک تابستونه منظورمه💔😂😂😂

خرداد اینا..

+خیلی رفتم تو اون حالو هوا حواسم پرت شد ببخشید😁💜

منم اوایل که روزه میگرفتم از مدرسه داشتم برمیگشتم بابام گلابی خریده بود وای باورتون نمیشه اصلا یادم رفته بود روزه ام تا دم خونه مون من ۷تا گلابی خوردم همونجوری نشسته رسیدم خونه قیافه بابام دیدن داشت ها خودم که تا افطار فقط عرررررر میزدم و میگفتم من روزه ام تقصیر باباس

وای منمممم😂😂😂از افطار تا سحر بیدار بودم همش میخوردم

عزیزم😁😂😂😂

من علاوه بر شکمو بودنم،خوابالوهم بودم

واسه همین زیاد فرصت نداشتم ک کارامو ب ثمر برسونم😁😂😂😂

منم اوایل که روزه میگرفتم از مدرسه داشتم برمیگشتم بابام گلابی خریده بود وای باورتون نمیشه اصلا یادم ...

عزیزممم😁😂😂😂

خوشبحالت واقعا 

من یکبارم تا به الان نشده که اشتباهی چیزی بخورم بخدا 

یعنی تو حسرتش موندما😂😂😂

باور کن یکبارم حواسه منه بشر پرت نشده😒😂😂😂

آره منم اونموقع یادمه 

حتی اون موقع ماه رمضون خرداد ماه بود من ماه خرداد رو ماه فرشتگان میدونستم و میدونم نمیدونم چرا هاااا

آره مامانم روز می‌گرفت

پا میشد سحری منم پا میشدم مامانم بهم می‌خندید روی میز میخوابیدم بعد گاهی کله گنجشکی میگرفتم 

بعل مامانم جلوی تلویزیون قرآن میخوند من توی فطیر رو خالی میکردم تو ظرف با قاشق کوچولو جلوی مامانم که روزه بود میخردم  آنقدر حال می‌داد میرفتیم گاهی خونه مامان‌بزرگ کاسه شام تو رمضون واااای به به یادش بخیر

چون از رگ گردن بهت نزدیک تر

آره

ولی خدایی ماه قشنگیه قبول داری؟

من که خیلی دوسش دارم😁

عزیزم😁😂😂😂من علاوه بر شکمو بودنم،خوابالوهم بودمواسه همین زیاد فرصت نداشتم ک کارامو ب ثمر برسونم😁 ...

واقعا همین الانشم شکمو ام😂🤦🏻‍♀️

آخیی🤣🤣

لایک نکن عزیز😂😐