2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا یهو رفتم تو حال و هوای ماه رمضون😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 39 پست
خیلیییی حالا من از یک ماه قبل ماه رمضون شروع میکنم که بدنم عادت کنه و روزه میگیرم خیلی می‌چسبه واقعا ...

از یک ماه قبلش؟؟

وایی چجوری اخه

یک ماه قبل 

یک ماهم که خوده ماه رمضون 

چجوری تحمل میکنی دختررر

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسالم یادمه مامان بزرگم همه رو دعوت کرد واسه افطاریو همون افطاری شد،اخرین افطاری که با بابابزرگم گرفتیم 

ولی خیلی خوش گذشت..

حیف 

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش میشد پربازدید بشه اخه...:))))

خودم انقدر پست میزارم ک پر بازدید بشه اصلا😂😂

از یک ماه قبلش؟؟وایی چجوری اخهیک ماه قبل یک ماهم که خوده ماه رمضون چجوری تحمل میکنی دختررر

بدنم عادت کرده من مربی پیش دبستان بودم تا پارسال دقیقا۵۶ روز به جز ماه رمضون روزه بودم سرحالتر از بقیه روزا بودم ها خدا ی انرژی خاصی به آدم میده اون زمان

بدنم عادت کرده من مربی پیش دبستان بودم تا پارسال دقیقا۵۶ روز به جز ماه رمضون روزه بودم سرحالتر از بق ...

چقدر جالب و عالی 

خیلی خوبه 

خوشبحالت واقعا 

من خودم به شخصه نمیتونم😅

از یک ماه قبلش؟؟وایی چجوری اخهیک ماه قبل یک ماهم که خوده ماه رمضون چجوری تحمل میکنی دختررر

بعد فک کن وقتی فهمیدم که باردارم ک ها روزه بودم با دستگاه و قرص اصلا ی وضعی بود الان یادم میفته بدنم یخ میشه

بعد فک کن وقتی فهمیدم که باردارم ک ها روزه بودم با دستگاه و قرص اصلا ی وضعی بود الان یادم میفته بدنم ...

وایی خدا😁😂

مامان منم ک خواهرمو باردار بود یادمه به یه بدبختی روزه میگرفت طفلک 

ولی نمیتونست تا اخرش نگه داره بخاطر شرایطش..

به قول همکارا پوست کلفت شدم

توی بعضی چیزا پوست کلفتی خیلی خوبه اتفاقا 

من الان روزه های سال قبلمم که نتونستم بگیرمم،نمیتونم بگیرم 

هی امروز فردا میکنم

به قول همکارا پوست کلفت شدم

من الان وزنم ۶۳

اگه بخام روزه های قبلیمو بگیرمو بعدش ک دیگه میرسیم ب ماه رمضون،پوستو استخون میشم💔😂

من زود لاغر میشم