2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 7306 بازدید | 243 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد از ۹ سال

ناشکری نمیکنم ولی اگه میدونستم انقدر بهم سخت میگذره اصن دومی رو نمیوردم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

من پسرم ۳.۵ ساله بود دخترم به دنیا اومد. اوایل سخت بود اما بعدش پسرم خیلی مراقب خواهرش هست و همدیگه دوست دارن. الان هم دخترم دو سال و دو ماه بشه سومی به دنیا میاد انشاالله 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

من پسرم نه سالشه. خیلی تنهاست. منم دیر جنبیدم سنم رفت بالا. چون هیچوقت اعصاب نداشتم همیشه افسردگی داشتم و مادر خوبی نیستم دیگه بچه دومو نیاوردم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
منم یه دختر دارم ۸ سالشه دوس دارم یدونه هم بیارم ولی به شدت تنبلی میکنم و میترسم به حاملگی که فک میک ...

درکت میکنم ولی شروع کنی اقدام ماه اول و دوم نگیره دیگه ترست میریزه  از حاملگی و دوس داری زودتر حامله بشی

من ۱۲سال پسرم ودخترم فاصله سنی دارن، برای خودم هم خوب، که کارم نسبتا کمتر، هم سخت که پسرم بزرگ شده، ...

فاصله سنی خودم و ابجیم ۸ سال با داداشم۲۰ سال هیچکدوم به درد هم نخوردیم ولی میگم بچم حداقل مثل من نشه همبازی داشته باشه تنهاس همش میگه بیا بازی منم حوصله 🥴🥴🥴

من پسرم نه سالشه. خیلی تنهاست. منم دیر جنبیدم سنم رفت بالا. چون هیچوقت اعصاب نداشتم همیشه افسردگی دا ...

خودت درمان کن، حالت خوب کن

مگه چندساله اتون

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بزایی ینفر دیگرم بدبخت کنی که چی بشهپول داری براش زندگی عالی فراهم کنی؟ اعصاب و توان داری بدن خودتو ...

حتما داره ک به فکرشه !

کاش نیاید همچین تایپیکایی وقتی از بیخ و بن فکرتون ضد بچه است 

پرسید کی اقدام کردین نگفت بچه بیارم یا نه بعدشم خرج بچه از جیب شماها نیس که جلز ولز میکنین

کلا مدلشونه خیلی دور برمم هست از اینجور ادما

امروز برقم،،کاملا رفته:(

منم مثل شما به فکر دومی بودم 

اما منصرف شدم 

میتونم بگم فعلا 

نه تشویق به دومی میکنم نه تک فرزندی 

هرکس شرایط خودش می‌دونه 

بچه اعصاب فولادین میخواد 

از خود گذشتگی فراوان میخواد 

حوصله بسیار زیاد میخواد 

پول میخواد و تضمین آینده شون 

خودت تصمیم میگیری