2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 8441 بازدید | 248 پست
بزایی ینفر دیگرم بدبخت کنی که چی بشهپول داری براش زندگی عالی فراهم کنی؟ اعصاب و توان داری بدن خودتو ...

به شماها چه مربوط😐😐😐 ایکاش منقرض بشید که توی هر تاپیک توی اتاق خواب مردم فضولی میکنید 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکن خواهرمنکنننننتو این شرایط بچه اوردن اخهبخودت فک کنهر زایمان میدونی چقد عمر و انرژی آدمو میگیره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797420/%D9%85%D9%86-

عزیزم میشه تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

نه نه مقایسه نیستفقط فک میکنم یکم بزرگتر شن بچه من تنهاس چون تو یه ساختمون زندگی میکنیم

عزیزم من دخترم دقیقا یک سال و یک ماه و ی روزش بود ک پسرم ب دنیا اومد..و اصلا هم پشیمون نیستم الانم با اینکه کوچیکن اما انقد باهم بازیشون میگیره .همش میگم خدایا شکرت 

سه سال بعد اولی میخواستم بیاد ولی ۵ سال بعد اومد تا همسرمو راضبثی کنم طول کشید  خیلی راضیم دوتا دسته گل بهم داده خداروشکر

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
نمی‌دونم میترسم دیر بشه

من ۱۲سال پسرم ودخترم فاصله سنی دارن، برای خودم هم خوب، که کارم نسبتا کمتر، هم سخت که پسرم بزرگ شده، کارم نسبتا کم اما باز درگیر،یک بچه کوجیک دیگه شدم

اماپسرم خیلییی تواین۱۲سال تنهابود، الانم میگه مامان من تنها بودم، نگذار آبجی تنهاباشه مثل من ،برای خود بچها هم بازی وخواهر وبرادر کوچیک داشتن مهم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

پولداری بیار نداری یکی دیگه رو بدبخت نکن حداقل حوقت بالای ۳۰ تمن باید باشه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

اول توانایی خودت ببین در چه حده. از نظر روحی روانی و اعصاب میتونی؟ از نظر جسمی

ببین خیلی خیلی خییییییلی زیاد باید حوصله داشته باشی. خوابت از نصف هم کمتر میشه اگه کمکی داری بیار. بزار ۳سالش بشه ولی. 

من پسرم۲سالش بود ناخواسته باردار شدم. خیلی سخت بود. چون تنها بودم شوهرمم فقط اولاش کمک داد. از ۲سال و۳ماهگی پسرم شروع کردم از پوشک بگیرمش نتونستم که نتونستم. آخر ۲سال و۹ماهگیش خودمم ۹ماهم بود با اون شکم به هزار بدبختی از پوشک گرفتمش‌. دخترمم دنیا اومد بازم چالشای خودشو داشت. اصلا وقت نداشتم برای پسرم بعضی وقتا کلافه میشدم زیاد دعواش میکردم البته خیلیم شیطون بود. دخترم رفلاکس و آلرژی بود پیر شدم. ولی الان تقریبا اوضاع خوبه پسرم ۴سالشه دخترم۱۵ماهشه دیگه هم بازی شدن باهم خیلی همو دوس دارن. ولی این وسط مادر نابود میشه 

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤