2777
2789
عنوان

خانومایی که طلا فروختین شمام افسردگی گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 47 پست

من همین چند وقت پیش 

وقتی طلا تازه داشت اوج میگرفت

فروختم دادم به خونه

اگه طلا بشه گرمی 20میلیون

وخونه متری 20هزار تومن

و

هزاررررر بار برگردم عقب 

بازهم طلا میفروشم برای خونه

و این تصمیم درست ترین تصمیم زندگیم بود تااینجای زندگیم

بازم. باشه

بازم انجام میدم 

چرا اینجوری شدیم مردم ایران. حرص چیو میخوری. چندسال آدم تو این دنیاست همه رو باید بزاره بره. حالا خد ...

میدونم اشتباهه بخدا😓😓چیکارکنم که همه اطرافیانم فقط درحال رقابتن واسه جمع کردن 

همش میگن اشتباه کردین ماشین خریدین میخاستین چیکار 

تمام برادرشوهرام با وانت اینوراونور میرن ولی دو میلیارد طلا تو خونه دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همین چند وقت پیش وقتی طلا تازه داشت اوج میگرفتفروختم دادم به خونهاگه طلا بشه گرمی 20میلیونوخونه م ...

کار درست کردی یکی از اشنهام وقتی طلا گرمی ۱۲۰۰ بود فروخت رف یه خونه خرید شهرستان متری ۴ تومن به چن روز نکشید طلا شد ۱۵۰۰همه گفتن اشتباه کردی در حالیکه طلا تا ۹۰۰ تومن برگشت و رف تا ۱۱۰۰ ولی ملک اون ۴ ماه بعد شد متری ۸ تومن ۳ سال نشد فروخت متری ۲۰ تومن طلا زیر ۳ تومن بود 

من همین چند وقت پیش وقتی طلا تازه داشت اوج میگرفتفروختم دادم به خونهاگه طلا بشه گرمی 20میلیونوخونه م ...

عزیزم برای خونه پشیمون نیستم 

ولی بره ماشین خیلی پشیمونم میگم کاش عوض نمیکردم یه ۲۰۶داشتم قبلش

حرفی که به من میزنن همش میگن گند زدید سر ماشین

ول کن حالا ده کیلو طلا داشته باشن وقتی لذت مالشون نبرن چه فایده خوش به حال وراث خونه خوب بخر ماشین خوب سوار شو مگه چن سال زنده ای که دنبال بالا پایین شدن طلا هستی

ول کن حالا ده کیلو طلا داشته باشن وقتی لذت مالشون نبرن چه فایده خوش به حال وراث خونه خوب بخر ماشین خ ...

مرسی عزیزم حق با شماست 

خودمم بخاطر عشقش خریدم ماشین 

مرسی عزیزم حق با شماست خودمم بخاطر عشقش خریدم ماشین

یکی از فامیلهای ما همین بود فقط دنبال زیاد کردن سرمایه بود اخرش هم خودش هیچی از اموالش لذت نبرد و مرد و خوش به حال وراث شد حالا به زور باور کن براش فاتحه بخونن

ادم طلا میخره پس انداز کنه واسه چی

واسه همینکه ازش استفاده کنه دیگه

توهم باهاش خونه وماشین خریدی داری لذتشو میبری 

حالا باحرص خوردن همین لذتو هم از خودت بگیر

من ۸ ۹ سال پیش طلاهامو فروختم برای کار همسرم

کارش هم اون زمان ورشکست شد

بخدا طلا اصلا برام مهم نبود 

فقط قدردانی شوهرم برام اهمیت داشت که اونم قدردان نبود😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یکی از فامیلهای ما همین بود فقط دنبال زیاد کردن سرمایه بود اخرش هم خودش هیچی از اموالش لذت نبرد و مر ...

دقیقا همینه منم خیلی دیدم تو اطرافیان

ولی این رقابت خیلی بد چیزیه نمیزاره ادم یکم لذت ببره

۱۲ساله عروسی کردم اولش که سرویس عروسیم و طلاهام خیلی سنگین بود با النگو هام ۲۰۶هریدم۳۰تومن همون ۲۰۶ش ...

خوشبخت بشی عزیزم شما بهترین کار رو کردی....و کنار همسرت برای خوشبختیتون تلاش کردی چه بسا که الان با یه کیلو طلا هم نمیشه خونه خرید البته منظورم  تهران هست 

بعدها میتونی خرد خرد طلاهاتم بخری ...خدارا شکر که تو زندگیت پیشرفت هم کردی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

میدونم اشتباهه بخدا😓😓چیکارکنم که همه اطرافیانم فقط درحال رقابتن واسه جمع کردن همش میگن اشتباه کردی ...

اوه اوه مال جمع میکنن استفاده نمیکنن یهو دیدی دور از جون از دنیا رفتن موند برا وارث. به چه درد میخوره. کار درست رو شما کردی که ازش استفاده میکنی و لذت میبری. طلا برای خرید خونه و ماشین و رفاه و آسایش دیگه. میخوای بذاری تو کمد به امید گرون شدنش هی بشینی ذوق کنی؟ خب طلا گرون بشه دوباره ملک و ماشین و خوراکی هم همون اندازه گرون میشه پس در نتیجه هیچی به مالت اضافه نشده از یه کسی که اقتصاد سرش میشه بپرس. طلاهات رو تا چندسال دیگه میخواستی نگه داری؟ بیست سال؟ چهل سال؟ فقط باشن همینجور؟ بعد اون فامیل نادونت که میخنده بهش بگو نادون همون ماشینی که پارسال 500 باید میخرید امسال باید 800 بخری پس فرقی به حالت نکرده باهوش. اینم درسی بشه هیچوقت اطرافیان روتون تاثیر نذارن و خودتون رو مقایسه نکنید وقتی میدونید روش زندگیتون درسته به حرف کسی گوش ندید. 

در ضمن هرچی آدم بیشتر و راحت تر و بدون دلبستگی خرج کنه بیشتر براش پول میاد این خاصیت پوله و تجربه کردم. 

خسیس مالشو جمع میکنه و روحش روز به روز حریصتر میشه خیلی ترسناکه این قضیه.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
ادم طلا میخره پس انداز کنه واسه چیواسه همینکه ازش استفاده کنه دیگهتوهم باهاش خونه وماشین خریدی داری ...

درسته عزیزم 

کارم اشتباه ولی انگار بیمار شدم 

حتی الان که به ارامش رسیدم بابت خونه ماشین و بعد این میتونم بدون استرس پول خرج کنم بازم نمیتونم 

دقیقا همینه منم خیلی دیدم تو اطرافیانولی این رقابت خیلی بد چیزیه نمیزاره ادم یکم لذت ببره

ذهنت اصلا درگیر نکن اتفاقا افرادی که دل خرج کردن اموالشون ندارن فقط دنبال جمع کردن هستن دارن بهت حسادت میکنن نگاه به خرفاشون نکن باطنشون یه چیز دیگس  میخوان لذت داشته هات نبری بهشون توجه نکن 

خوشبخت بشی عزیزم شما بهترین کار رو کردی....و کنار همسرت برای خوشبختیتون تلاش کردی چه بسا که الان با ...

مرسی عزیزم

اونموقع که طلا داشتم اصلا نمینداختم 

حالا که ندارم نمیدونم چمه همش حرصش میخورم