2777
2789
عنوان

خانومایی که طلا فروختین شمام افسردگی گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 47 پست
کاش میتونستم لذت ببرم شوهرم خیلی زحمت میکشه برادرشوهرم از اول هرچی داشت داد به طلا الان همش سرکوفت م ...

اگه بنا به این طرز فکرا باشه 

که چندسال پیش خیلی ها نباید خیلی کارا میکردن 

بیخیال حرفا 

منم کم سرکوفت نشنیدم ولی خب چه میشه کرد آدم که نمیتونه نخوره نگرده عقط طلا جم کنه واسه سر گورم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
اوه اوه مال جمع میکنن استفاده نمیکنن یهو دیدی دور از جون از دنیا رفتن موند برا وارث. به چه درد میخور ...

جاریام همه افسرده ن یدونه ما خرج می‌کنیم که با عذاب وجدان دادنشون نمیزارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزماونموقع که طلا داشتم اصلا نمینداختم حالا که ندارم نمیدونم چمه همش حرصش میخورم

اگر درامد شوهرت خوبه برو وام بگیر کم کم دوباره طلا بخر کاری نداره میتونی دست دوم با اجرت پایین بگیری طلا خوبیش اینه میتونی کم کم دوباره بخری ولی خونه نه 

کاش میتونستم لذت ببرم شوهرم خیلی زحمت میکشه برادرشوهرم از اول هرچی داشت داد به طلا الان همش سرکوفت م ...

عزبزم ایشون سواد اقتصادی نداره شما خودتو اذیت نکن 

خونه و ماشین کجا و طلا کجا که هر وقت دستت تنگ شد بفروشیش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اگر درامد شوهرت خوبه برو وام بگیر کم کم دوباره طلا بخر کاری نداره میتونی دست دوم با اجرت پایین بگیری ...

همون بهش میگم ولی دلش به طلا نیست میگه خیلی گرونه ‌

۵گرم بگیرم ۳۰میلیون ولش کن

الان صد تومن داره ولی نمیخره باز

عزبزم ایشون سواد اقتصادی نداره شما خودتو اذیت نکن خونه و ماشین کجا و طلا کجا که هر وقت دستت تنگ شد ب ...

مرسی عزیزم این تاپیک زدم آروم شدم 

همش خودخوری میکردم که اشتباه کردم ماشین سنگین خریدم

اگه بنا به این طرز فکرا باشه که چندسال پیش خیلی ها نباید خیلی کارا میکردن بیخیال حرفا منم کم سرکوفت ...

ما یکی از اشناهامون با ۴ تا بچه رفتن تو یه اپارتمان ۱۰۰ متری ۱۷ سال ساخت نشسته با یه پژو داغون بعد نزدیک ۵۰ _۶۰تا سکه تو بانک داره خب یکی نیس بهش بگه برو خونت بزرگ کن ماشینت بهتر کن طلا رو برای چی میخوای برای گاز زدن

مرسی عزیزماونموقع که طلا داشتم اصلا نمینداختم حالا که ندارم نمیدونم چمه همش حرصش میخورم

😂😂تومنی یا من توئم 

من تو زندگی خیلی طلا فروختم و دوباره خرد خرد جایگزین کردم  یادمه طلاهای عروسیم رو که فروختم خیلی نو بود حتی النگوهامم دستم نمینداختم وقتی فروختم دلم برا طلاهام تنگ شد درکت میکنم ولی باورکن که اون دوتا تیکه فلز دلخوشی نمیاره دوباره هم میخری و دوباره هم دستت نمیندازی 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مرسی عزیزم این تاپیک زدم آروم شدم همش خودخوری میکردم که اشتباه کردم ماشین سنگین خریدم

خدا رو شکر که فهمیدی اشتباه میکنی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
همون بهش میگم ولی دلش به طلا نیست میگه خیلی گرونه ‌۵گرم بگیرم ۳۰میلیون ولش کنالان صد تومن داره ولی ن ...

عیب نداره برو بگیر همینه دیگه چن سال بعد میگی چه قدر ارزون بود گرمی ۵ خریدم کاش بیشتر میخریدم 😅

ما یکی از اشناهامون با ۴ تا بچه رفتن تو یه اپارتمان ۱۰۰ متری ۱۷ سال ساخت نشسته با یه پژو داغون بعد ن ...

وااای مث برادرشوهر من 

نه میخورن نه میپوشن نه مسافرت رفتن 

پس انداز خودشون هیچی بره بچه هاشونم میگیرن میدن طلا فقط طلا 

الانم بره ما قیافه میان که اشتباه کردین

😂😂تومنی یا من توئم من تو زندگی خیلی طلا فروختم و دوباره خرد خرد جایگزین کردم یادمه طلاهای عروسیم ...

دقیقا🤣خالم میگه اتفاقا

میگه واسه عروسی من بزور اومدم دستت کردم گفتم داری چرا نمیندازی

وااای مث برادرشوهر من نه میخورن نه میپوشن نه مسافرت رفتن پس انداز خودشون هیچی بره بچه هاشونم میگیرن ...

اره جالبه فامیل نزدیکشون مثل شما رف خونه سه خوابه خرید شاسی خرید اونا دارن لذت زندگیشون با اموالشون میبرن اینا چی فقط سکه ها تو بانک خاک میخوره

وااای مث برادرشوهر من نه میخورن نه میپوشن نه مسافرت رفتن پس انداز خودشون هیچی بره بچه هاشونم میگیرن ...

اینا هم تا طلا میره بالا خیلی ذوق میکنن ولی متوجه نیستن اونچه که تو ایران بیشتر رو قیمت طلا تاثیر داره دلار هس وقتی دلار بره بالا در لحظه طلا میرع بالا ولی بعدش چون اقتصاد ایران دستوریه تا حدودی کنترل میشه ولی چن ماه بعد اثر افزایش قیمت دلار میره رو ملک ولی بازار ملک هیچ وقت توسط دولت کنترل نمیشه و افزایشش بیشتر و ماندگارتره و از تورم هم حلوتره