2777
2789
عنوان

چه کارایی وقتی یادتون میفته از خودتون متنفر میشین از چیا پشیمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 36 پست

نوجوونی که دچار علاقه های ابکی میشدم نباید بزرگش میکردم که بتونه فکرمو درگیر کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

خدای من تو منی یا من توام جدا دلیلش چیه که هر چقدر از ته دل میخوای خوب باشی و بمونی و برا همه احترام ...

همیشه سعی کردم بهترین دوست باشم برای بقیه ولی هیچ وقت هیچکس سعی نکرد برای من بهترین باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای دقیقا اینکه از یه نفر زیاد تعریف میکنیم و بهش اعتماد به نفس میدی بعد همون بعداً برات چصی میاد

یه بنده خدایی از پدرو مادرم و شوهرم ناراحت بود به من پیام داد به سه تاشونم توهین کرد الان عوض اینکه من طلبکارباشم اون انگار ارث باباشو طلب داره 🙄

ولی اسی خداروشکر کن که تو حاملگی میتونستی کار انجام بدی من یه موشه مثل یه مرده افتادم ونباید تکون بخورم تمام تنم درد میکنه دیگه روحیه م شکسته افسرده شدم ،خوب نیستم اصلااا

توروخدا دعام کنید

..........
همیشه ی خدا بچه هاشونو نگه میداشتم انگار من پرستار بچه بودمولی مطمئنم هیچ کدوم از کارایی که برا خودش ...

کاش از بچگی بهمون یاد میدادن اولین کسیکه مهمه خودمونیم باید مراقبت کنیم دوست داشته باشیم احترام بزاریم

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

پشیمونم از اینکه بجای نگران تایید خدا باشم نگران تایید اطرافیان بودم وگدای محبتشون بودم واونام به گدا چیزای با ارزششون رو نمیدادن 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
ولی اسی خداروشکر کن که تو حاملگی میتونستی کار انجام بدی من یه موشه مثل یه مرده افتادم ونباید تکون بخ ...

عزیز دلم خدا کمکت کنه و حافظت باشه حالا مشکل من کار و حاملگی نیست ریشه آیه من خودمو دوست ندارم همیشه با رفتارم خودمو بی ارزش میکنم

منم سر درس خیلی خیلی به پسرم استرس دادم تیزهوشان قبول شد ولی افسرده شد کنکور نتونست درس بخونه افت تحصیلی داد، اگه عقل الانم اون موقع بود فقط به آرامش اش فکر میکردم، رشته های بدون کنکور میرفت نهایت

خدایا شکرت

خیلی از این ناراحتم که چرا برای فوت مادرم اونطور که باید سوگواری نکردم، خیلی خودمو سانسور کردم و خودخوری کردم به جای گریه و زاری. چون بعدش هم حال خودم خوب نشد، هم شنیدم پشت سرم گفتن انقدرا هم براشون مهم نبوده.

همیشه سعی کردم بهترین دوست باشم برای بقیه ولی هیچ وقت هیچکس سعی نکرد برای من بهترین باشه

من به خودم قول دادم کلا بیخیال همه بشم ببینم اول دلم چی میخواد و هر طور دلم میخواد بقیه زندگیمو بگذرونم و به خیلیا دیگه بیشتر از یه سلام نمیدم انقد برام کمرنگ شدن