2777
2789
عنوان

چه کارایی وقتی یادتون میفته از خودتون متنفر میشین از چیا پشیمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 36 پست

عزیزم اینکه میگن عاشق خودت باش دروغه ما آدما به کسی نیاز داریم که هوامونو داشته باشه همه جوره اونم خدا عاشق خدا باشی خودت فراموش نمیکنه چون خدا ازت محافظت می‌کنه با دستوراتی که داده

کاش از بچگی بهمون یاد میدادن اولین کسیکه مهمه خودمونیم باید مراقبت کنیم دوست داشته باشیم احترام بزار ...

نه خواهرم دلمون خوشه به تنها کسی که یادمون دادم احترام نزاریم خودمونیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش از بچگی بهمون یاد میدادن اولین کسیکه مهمه خودمونیم باید مراقبت کنیم دوست داشته باشیم احترام بزار ...

این مورد بین دخترا خیلی رایجه که از بچگی زیرجلدی بهشون یاد میدن برای دوست داشته شدن بقیه رو اولویت بذارن. به سندروم دختر خوب معروفه، کتابش رو بخون

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

من به خودم قول دادم کلا بیخیال همه بشم ببینم اول دلم چی میخواد و هر طور دلم میخواد بقیه زندگیمو بگذر ...

کاش منم بتونم همینجوری بشم

اینکه اینقدر به بعضیا اعتماد به نفس دادم که همونا الان دارن برام چصی میان

یا اینکه اینقدر با بعضیا مهربون بودم که منو به چشم وسیله میبینن هروقت نیاز دارن بهم پیام میدن زنگ میزنن

اعصابم خیلی بهم ریخته اس، از خودم متنفرم می‌خوام یکم خودخواه باشم

این مورد بین دخترا خیلی رایجه که از بچگی زیرجلدی بهشون یاد میدن برای دوست داشته شدن بقیه رو اولویت ب ...

مارو بابام اینطوری کرد از بس از بچگی مارو خاک پای مردم می‌کرد 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
مارو بابام اینطوری کرد از بس از بچگی مارو خاک پای مردم می‌کرد

🙁🙁🙁

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

کاش منم بتونم همینجوری بشماینکه اینقدر به بعضیا اعتماد به نفس دادم که همونا الان دارن برام چصی میانی ...

دیگه بسه تغییر رویه بده شاید اولاش سخت باشه اما پای قولت بمون چند تا نکته سعی کن بیش از حد برا کسی توضیح ندی اگه دلت نخواست در توانت نبود کمکی نکن به کسی خیلی آدمارو تحویل نگیر همیشه یه پرده بزار بین خودت و آدمای اطرافت بزار اونا له له بزنن برا برقراری ارتباط 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤