2777
2789
عنوان

تا حالا شنیدید کسی سزارین بشه و بمیره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4184 بازدید | 50 پست
دقییییییقا اونم میگفت با بیهوشی  شاید واسه همینه زیاد بیهوش نمیکنن  شما اطلاعاتی دارید ؟

دقیقا

چون افرادی به داروی بی هوشی حساسیت دارن

یا یه مشکل پنهان دارن یه زمانی مرگ و میر داشت الان ۹۹ درصد با بی‌حسی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه..اگر درست یادم باشه ایران ۱۰سال هیچ مورد مرگی بخاطر سزارین نداشت...خداروشکر دکترای زنان ایران خیل ...

دقیقا سال ۱۴٠٠ی نفرتو تهران تو زایمان طبیعی مرده بیتابیات سرچ کن

یه دوستی دارم به تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۷ در یکی از بیمارستانهای اهواز در حین عمل سزارین بر اثر خطای پزشکی فوت کردن و دخترشون زنده هستن

الان چند روزه جنازه رو نمیدن که خاکسپاری انجام بشه چون گفتن حتما برای کالبد شکافی پزشکی خارج از اهواز بیاد

اینو نمیگم که کسی بترسه 

این مساله رو مطرح کردم که دوستان در انتخاب پزشکتون دقت کنید کمی بیشتر هزینه کنید اما خیالتون از هر بابتی راحته 

عملی به این اسونی اگه پزشکتون خوب نباشه شما رو به فنا میده 

من کادر درمانم یک مورد در اورژانس ما مرگ و میر سزارین اتفاق افتاد .

علتش اینه که در جراحی ها(همه جراحی ها فرقی نداره) احتمال اینکه مقداری خون لخته شه ،و این خون لخته شده وارد ریه و قلب شه هست 

که در صورت عدم درمان میتونه باعث مرگ شه 

که در هر صورت خیلی نادر هست 

اما پیشنهاد خودم اینه که اگه شرایط زایمان طبیعی رو دارین ، زایمان طبیعی عوارض بلند مدت کمتری برای خودتون و جنین داره

ها این ویرووس جدیده چن روزه س؟بچم۴روزه استفراغ داره یکسال ونیمشه، میدونید چن روزه خوب میشه؟ شده برا ...

سلام دکتر بردی؟ بالا میاره همش؟ وای ببر یک نصف اندانسترون بزنن بچه گناه داره

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست