2777
2789
عنوان

بیاید تا کوتاه ترین زمان زندگی مشترک رو براتون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 53 پست
اینو بده کارگردان های هند فیلم درست کنن ازش خیلی باحال بود 🤣🤣🤣

اونوقت میشه یه سریال طولاااانی بسیار بسیار طولانی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی مشترک‌که‌نمیشه گفت ولی خانواده پسره میرن خواستگاری و همه جی اوکی میشه..روز عقد تو تالار دختره علاوه بر مهریه میگه حق طلاق میخوام ..پسره و خانوادش همونجا بلند میشن میان بیرون و دختره گریان با لباس عروس تو تالار میمونه‌‌‌‌.‌...

یکی هم بود برعکس همین بود....روز عقد تو تالار خانواده پسره و خود داماد میخوان  عروس رو تو معذوریت بزارن و مهریه و شروط عقد رو زیرش بزنن ...عروس پدر نداشت ولی خودش بسیار قوی بود همونجا عقد رو بهم زد...یادم نمیره عاقد عوضی به شدت طرف داماد بود و کلی دری و وری گفت و اخم و تخم کرد که چرا عروس بدون مهریه عقد نمیکنه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

زندگی مشترک‌که‌نمیشه گفت ولی خانواده پسره میرن خواستگاری و همه جی اوکی میشه..روز عقد تو تالار دختره ...

ای وای چقدر دیر بوده برای این توافقا

شهر من با شهر همسرم ۸۰۰ کیلومتر فاصله بود مامانم گفت حق مسکن بگیر همسرم انقدر دم گوشم خوند که توافقه و ازین حرفا

دم عقد فیلم هندی بازی درآوردم هدیه ش کردم به داماد و حق رو بخشیدم مامانم همون لحظه اشکش دراومد گفت مامان جان بدبختی می کشی اما من کله‌م داغ بود ... بعدها سختی کشیدم اما چه میشد کرد زندگی کردم الانم از مامانم دورم .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
احتمالا دختره گفته اگه قیمت رو بگم قبول نمیکنه. بذارم کارم ک تو آرایشگاه تموم شد بگم. دیگه فکر نمی‌ک ...

آره احتمالا توی عمل انجام شده قرارش داده اونم که آدم ناجوری بوده

برای ما هم ازدواج دختر خالم همیشه سوال شده هیچ وقت اما بخوام اجازه ندادم بپرسم چرا؟؟؟

دقیقا دو هفته عقد بودن!

من سفر بودم زنگ زد که اره اگه اومدین امشب نبریم حرم واسه عقد بیاین گفتم هنوز برنگشتیم و اینا اول حرم امام رضا و بعد محضر عقد کردن

دو سه روز بعدش زنگ زدم بهش گفتم کی مجلس میگیرین من هماهنگ شم باهاتون بیام مشهد!گفتش آخر هفته  

حالا ماهم تو فکر برگشتن به خونمون و بلیط بودیم که فهمیدم دارن می‌رن واسه طلاق 

تو فاصله ده روز از عقد محضری طلاق گرفت به همین راحتی !!

البته خیلی داغون شد ها دختر خالم طفلی 

برای ما هم ازدواج دختر خالم همیشه سوال شده هیچ وقت اما بخوام اجازه ندادم بپرسم چرا؟؟؟دقیقا دو هفته ع ...

ای داد بیداد آره راست میگی آدم روش نمیشه بپرسه چرا

ای وای چقدر دیر بوده برای این توافقاشهر من با شهر همسرم ۸۰۰ کیلومتر فاصله بود مامانم گفت حق مسکن بگی ...

الهی ...بگردم برات...

منم حق کار و تحصیل گرفتم ولی  چون پدر نداشتم بعد عقد دیدم که حق کار و تحصیلات فقط برای شهر شوهرم زدن که عملا به هیچ دردی نمیخوره...تازه من قبلش حق طلاق خواسته بودم عاقد عوضی که خدا لعنتش کنه الکی به داییم گفته بود که تو عقدنامه هست ولی در واقع داییم رو فریب داده بود و اصلا چیزی ننوشتن😭 پدر نداشتن خیلی سخته

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️