2777
2789
عنوان

بیاید تا کوتاه ترین زمان زندگی مشترک رو براتون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 53 پست
ای داد بیداد آره راست میگی آدم روش نمیشه بپرسه چرا

الان حدودا دوسال میشه چند باری دیدمش اما نپرسیدم هنوزم آثار زخم های روحی که خورده کاملا تو رفتارش مشهوده و مشخص نمیخام لااقل من نمک زخمش بشم

الهی ...بگردم برات...منم حق کار و تحصیل گرفتم ولی چون پدر نداشتم بعد عقد دیدم که حق کار و تحصیلات ف ...

عزیز دلم ... خدا انشالله پسر بهت بده حمایت پدرانه داشته باشه برات ... خدا کمک کنه به همه‌مون زن‌ها خیلی مظلومن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان حدودا دوسال میشه چند باری دیدمش اما نپرسیدم هنوزم آثار زخم های روحی که خورده کاملا تو رفتارش مش ...

شاید خودش یه روزی گفت . خدا بهش آرامش بده

عزیز دلم ... خدا انشالله پسر بهت بده حمایت پدرانه داشته باشه برات ... خدا کمک کنه به همه‌مون زن‌ها خ ...

فدات شم....خیلی ممنون...دعا کن برام...انشالله همیشه خوشبخت  و سلامت باشید

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

این ماجرا یه کم عجیب بود ولی من تو فامیلامون ازدواجهای کوتاه مدت هم داشتیم که زیر 2 سال جدا شدن. دو تا پسردائیم، یکی دختردائیم زیر 2 سال طلاق گرفتن.

از جزئیات و مشکلاتشون خبر ندارم ولی میدونم مثلا دختردائیم جیهزیه هم گرفته بود و میخواستن برن خونه شون ولی یهو جدا شدن.

تو فامیلهامون طلاق کم نداشتیم. یه تعداد هم هستن که تا مرز طلاق رفتن ولی جدا نشدن.

من این چیزا رو میبینم از ازدواج پشیمون میشم. این افراد مثل ماها بودن. عیبهای عجیب و غریب نداشتن.

این ماجرا یه کم عجیب بود ولی من تو فامیلامون ازدواجهای کوتاه مدت هم داشتیم که زیر 2 سال جدا شدن. دو ...

شما دلت میخواد مصداق پیدا کنی برای اینکه خودت رو توجیه کنی ازدواج نکردن بهتره

پس چرا آمار بالای ازدواج رو نمی‌بینید؟

از کجا معلوم شما جزو این دسته نباشید؟

شما دلت میخواد مصداق پیدا کنی برای اینکه خودت رو توجیه کنی ازدواج نکردن بهترهپس چرا آمار بالای ازدوا ...

چون من صرفاً از روی بدبینی حرف نزدم. من از ثبت احوال شنیدم که آمار طلاق 50 درصده. فکر میکنم بستگی به شخصیت طرف داره که بتونه این ریسک (ازدواج) رو بکنه یا نه. بقولی ازدواج مثل هندوانه در بسته است.

مثلا اگه من تو معامله‌ای باشم که 50 درصد احتمال داره 1 میلیارد بدست بیارم و 50 درصد هم این احتمال هست که 1 میلیارد سرمایه‌ام رو از دست بدم، من ترجیح میدم اصلاً این معامله رو انجام ندم.

چون من صرفاً از روی بدبینی حرف نزدم. من از ثبت احوال شنیدم که آمار طلاق 50 درصده. فکر میکنم بستگی به ...

بله آدمها با هم متفاوتند یکی ریسک می‌کنه یکی هم نه.