2777
2789
عنوان

شوهرم باید پولدار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 30 پست
من فقط میخام در سطح اونا باشه ادما هرچی داشته باشن حریص تر میشن

عزیزم چرا باید از لحاظ مالی هم سطح اونا باشی؟

به جای اینکه دنبال شوهر پولدار باشی سعی کن ی شوهری پیدا کنی ک از لحاظ اخلاق و عشق و وفاداری سر تر از اونا باشه.. اون موقع حتی اگه هیچ پولی هم نداشته باشه بازم پزشو میدی

عزیزم چرا باید از لحاظ مالی هم سطح اونا باشی؟به جای اینکه دنبال شوهر پولدار باشی سعی کن ی شوهری پیدا ...

بله عزیزم درستع حرفت ولی واقعا نمیتونم با این حس کنار بیام انگار اگه سطحش پایین تر باشه میشم تافته جدا بافته اینقدم همشون به پول اهمیت میدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله عزیزم درستع حرفت ولی واقعا نمیتونم با این حس کنار بیام انگار اگه سطحش پایین تر باشه میشم تافته ج ...

آره خب منم ی وقتایی راجب شوهر آیندم ی فکرایی میکردم.. میدونی خانواده من نماز و روزه اینا واسشون خیلی مهمه.. دو تا زنداداش دارم ک اینا همه رو خوب رعایت میکنن.. منم میگفتم اگه ی شوهری کنم ک نماز نخونه یا روزه نگیره چی.. دیگه خانوادم دوسش ندارن یا عروسشون رو بیشتر از شوهرم دوست دارن و سرزنشم میکنن

ولی خب فهمیدم فکرام از سر وسواس فکری بود کلا خیلی واسه آینده نگران بودم همش شب و روز درگیر این چیزا

الان ک برای وسواسم دکتر رفتم و بهتر شدم دیگه این فکرا هم واسم‌مهم نیست

برای بقیه چیزا هم فک میکنی؟یا صرفا نگرانیت همینه؟

سابقه وسواس اینا نداری؟

آره خب منم ی وقتایی راجب شوهر آیندم ی فکرایی میکردم.. میدونی خانواده من نماز و روزه اینا واسشون خیلی ...

وای دقیقا منم وسواسم دارم اینقد به این جیزا فکر میکنم نکنع شوهر گیرم نیادخیلی وسواس مزخرفه اخه خب عزیزم نمازو اینارو میشه جلو خانواده ات میتونه رعایت کنه دیگه بعد بابات که متوجه نمیشه اهلش هست یانه اخهشما توخونه خودتونین ولی من خودم جدا از اینا بحثا پولو دوست دارم خانواده ام خیلی منو حریص کردن از بچگی بخم نه نگفتن هرچی خواستم خریدن

وای دقیقا منم وسواسم دارم اینقد به این جیزا فکر میکنم نکنع شوهر گیرم نیادخیلی وسواس مزخرفه اخه خب عز ...

خب اگه مشکلت از وسواسه اول از هم برو پیش روانپزشک و بعدم روانکاو.. من از وسواس داشتم میخوردم ولی الان ی ماهه ی قرص ک خیلی عوارضش کمه میخورم زیر نظر دکتر و واقعا حالم تغییر کرد .. مثلا قبلنا ی فکر یکی دو هفته توی ذهنم میموند ولی الان دیگه اینطوری نیست تهش یکی دو ساعت بعد یادم میره

بعد گفتی چون هرچی خواستی واست خریدن خب سعی کن روی خودت کار کنی ی چار تا کتاب در این مورد بخون با مشاور صحبت کن یا اصلا چند سالته؟اگه خودت درآمد داری یا اگه خودت نداری از پدرمادرت بخواه ک دیگه فقط ماهیانه ی مقداری بهت پول بدن و بگن تا آخر ماه خرج هاتو باید با همین قدر پول تامین کنی

یکمش رو پس انداز کن از اون پول بقیه رو هم چیزهایی ک نیاز داری بگیر

اینطوری کم کم یاد میگیری ک ب اندازه خرج کنی

حالا شما خانوادت وضعش خوبه رو نمیدونم😅ولی بابای من ماهی ۵۰۰ ب کارت پس اندازم میزنه و من اگه جمع میکنم ماهانه ایم پولو بعد مثلا لباس یا کادو اگه بخوام بخرم اینا میگیرم

و ۲۰۰ تومنم برای خوراکی های مدرسم میزنه دوازدهمم

خب اگه مشکلت از وسواسه اول از هم برو پیش روانپزشک و بعدم روانکاو.. من از وسواس داشتم میخوردم ولی الا ...

تو واسواست زیاد حاد نبوده عزیزم من شاید یه موضوع یه سال ذهنمو درگیر میکردم رفتم پیش پزشکم رفتم ۲۲سالمه عزیزم من هیچ دوستی ندارم کسیم ندارم که باهاش برم بیرون هیچ تفریحی ندارم فقط خانواده ام هست من مامانم بهم پول توجیبم میدهه ولی باز نمیزاره دست کنم تو جیبم بابام میدهه ولی باز هرچی میخام خودشون میخرن نمیزارن اصن به اون دست بزنم واسه همین برام سخته تنبل شدم خوبه عزیزم ایشالله خودت میری سرکار پیشترشو میگیری کاش خانواده منم بهم یاد میدادن مدیریت کردن

تو واسواست زیاد حاد نبوده عزیزم من شاید یه موضوع یه سال ذهنمو درگیر میکردم رفتم پیش پزشکم رفتم ۲۲سال ...

خب دکتر رفتی خوب نشدی؟

واای ن اصلا نگو وسواست حاد نبود هر هفته ی فکر جدیدی ذهنمو درگیر میکرد

راهنمایی ک بودم دو سال وسواس عملی گرفتم داشتم دیوونه میشدن

بعد تبدیل شد ب فکری .. میدونی علاوه بر این چیزا وسواس فکری راجب شک ب خدا گرفتم.. اوایل فک میکردم طبیعیه توی این سن ولی دیگه کم کم اعتقادم رو کاملا از دست دادم منی ک همیشه ارتباطم با خدا خیلی خوب بود

و بدترین قسمت ماجرا اونجا بود ک من نمیدونستم ک این فکرام ب خاطر وسواسه و همش خودمو سرزنش میکردم حتی از دوستام میترسیدم شماهم به خدا شک میکنین و واسم عجیب بود ک چرا اینقدر این موضوع واسشون اذیت کننده نیست.. تازه فرض کن توی ی خانواده ای ک سنتی آن و همه خدارو قبول دارن من اینطوری شدم.. الکی توی ظاهر نمازمو میخوندم ولی هر وقت ک نماز میخوندم حالم بد میشو چون دلم میخواست خدا رو داشته باشم ولی نمیتونستم.. کلا امیدم رو از دست داده بودم

تا اینکه خیلی اتفاقی اول اول یکی رو توی نینی سایت پیدا کردم گ این مشکل رو داشت ک بعدش ی سایت دیگه رو بازم اتفاقی دیرم با کلی آدم ک مثل من بودن و با ی سری تمرین خوب شدن.. از اینکه تنها  نبودم خیلی خوشحال بودم.. الان هم قرص میخورم بعد کنکورم میرم روانکاو و ی سری تمرین های دیگه ک باید انجام بدم و مطمئنم ک وسواسم ریشه کن میشه و بعدش هم برم دنبال خداجونم 🥲

عزیزم توهم نا امید نباش .. واقعا از اون دکتر جواب نگرفتی؟

آخه بعصی قرص ها خیلی خوبن مگه چ قرصی میخوردی؟

خب دکتر رفتی خوب نشدی؟واای ن اصلا نگو وسواست حاد نبود هر هفته ی فکر جدیدی ذهنمو درگیر میکردراهنمایی ...

نه بابا مامان نمیزاره قرص مصرف کنم یه خوراه بهتر شدم ولی منم دقیقا درمورد خدا از این فکرا میکردم وهمش خودمو سرزنش میکردم هی میومدم خودمو قانع کنم هی بدتر گمراه میشدم خیلی سخته وسواس وای ولی میگن خدا همونقدی که زجر میکشی ده برابرشو برات جبران میکنه عزیزم اینقد من درباره خدا از این فکرا میکردم که خدا وجود نداره دقیقا منم همین بودم هرموقع میگفتم خداروشکر یکی ته دلم میگفت خدا وجود نداره کم کم دیگه قانع شدم که وسواسه اگه میگفت ته دلم خدا وجود نداره اعتنا نمیکردم میگفتم باشه دیگه کشش نمیدادم نگران اینم نباش که الان خدا درباره ات چی فکر میکنه خدا خودش میدونع وسواسته واینا افکار خودته پس بیخیال هرچی توذهنت میگذره بیخیال ایشالله عزیزم تو کنکورت با همون رتبه ایی که میخای اوت رشته ایی که میخایو قبول شی برات بهترینارو ارزو میکنمم

ایشالله وسواست حل بشه با دلی ارومی بری پیشواز خدا 

نه بابا مامان نمیزاره قرص مصرف کنم یه خوراه بهتر شدم ولی منم دقیقا درمورد خدا از این فکرا میکردم وهم ...

مرسی عزیزم😘😘انشالله شماهم ب خواسته ات برسی مخصوصا شوهر پولدار😅

بعد راحب قرصم همینو بگم و برم(دیگه زیاد حرف زدم😁)

اینکه واقعا سعی کن پدرمادرتو راضی کنی ک آنقدر نسبت ب قرص گارد نداشته باشن.. بلایی ک وسواس و استرس سر آدم میاره هیچی دیگه نمیاره مثل من ک الان اعصابم اونقدر ضعیف شد ک ی صدایی رو یکدفعه ای بشنوم ده متر میپرم و کلی جوش های صورت و گردنم

الان اصلا ی سری قرص ها اومدن ک عوارضش از خیلی غذاهایی ک در طول روز میخوریم کمتره حتی اعتیاد آور هم نیستن.. جدا با قرص خیلی حالت بهتر میشه حتما برووو حتی شده یواشکی.. اگه قرص زیر نظر ی دکتر خوب بخوری اصلا ضرر نداره

مرسی عزیزم😘😘انشالله شماهم ب خواسته ات برسی مخصوصا شوهر پولدار😅بعد راحب قرصم همینو بگم و برم(دیگه ...

قربونت بشم عزیزم ایشالاه ایشالله خدا از دهنت بشنوه😂😂😂

ایشالله شماهم به هرچی که میخای برسی

والا بخدا یه سری یکی از دوستامون خودش دکتر داروسازه داروخونه ام داره گفت قرص زیاد بخوری دیکه اثر نمیکنه فقط به معده اسیب میزنه مامان مارو تحت تاثیر قرار داد ولی واقعا باهات موافقم چی مهتر از حالمون

قربونت بشم عزیزم ایشالاه ایشالله خدا از دهنت بشنوه😂😂😂ایشالله شماهم به هرچی که میخای برسیوالا بخدا ...

قوربونت عزیزم.. تو هم هرچی میخواهی برسی😘😘

ی سری چیزا رو نباید ب مامانا گفت😅مثلا من دکترم واسم دوز کمتر دارو رو نوشت ولی خودسرانه دوزش رو بیشتر کردم(البته خیلی ن)بعد ب مامانم نگفتم ک نگران نشه😁

قبول دارم کارم اشتباه بود ولی خب حالم خیلی بد بود

قوربونت عزیزم.. تو هم هرچی میخواهی برسی😘😘ی سری چیزا رو نباید ب مامانا گفت😅مثلا من دکترم واسم دوز ...

فداتشم عزیزم اره موافقم ولی به حدی از دوستی باهم رسیدیم که اگه نگم عذاب وجدان میگیریم اینم یکی از دردهای دیگه امه خدا ایشالله ازدواج کنیم این وسواس فکری دست از سرمون برددره