2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز شوهر نیست ولی پلیس +طلافروش

تروخداااااا ازش بپرس طلا بخریم یا نه دقیقا چه غلطی بکنیم،نگو من گفتما از طرف خودت بپرس،اون بفهمه من پولدارم میگه بخر ضرر نمیکنی میشناسی که طلا فروشارو

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

کارمند، ماهی 12 میلیون، عصرا هم میگیره می‌خوابه با گوشی بازی میکنه خبرش😬😬😬

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
همشون ناراضین عادتشونه

عادت نیست عزیزم منی ک شوهرم ۱۵روز میانگین در ماه اصلا خونه نیست و توجاده ها شیفته بعد سرماه۱۵تومن میاد تو حسابش واقعا ارزش اینهمه دوری داره؟دکتر و دارو میشه؟اجاره خونه؟و...

یا مثلا شیفت۶ساعتی بیمارستان۳۰۰تومن ارزش داره؟

کادر درمان هیچجوره زحمتاشون جبران نمیشه...

جهاد میکنن با این حقوقا

همیشه 
عادت نیست عزیزم منی ک شوهرم ۱۵روز میانگین در ماه اصلا خونه نیست و توجاده ها شیفته بعد سرماه۱۵تومن می ...

میدونم خیلی کم میدن اصلا ارزش نداره کار کردن با اون پولا ولی مجبوریم 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند...