2777
2789
عنوان

ی شعر گفتم خودمم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 32 پست

عزیزم قشنگه خیلیی. ولی بنظرم باید بیت ها جاب به جا بشه♡

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خوبه ولی قافیه یکم مشکل داشت

این ایرادم شنیدم از ی بنده خدا 😁

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شعرتو امروز بدکرد حال مرا  

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
اره بخدا 🥲

عالیه 

واقعاً زیباست شعرت

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
باریکلا اااا 😘منم قبلا یکی گفتم البته ب قشنگی این نبود 😅ک توی دفتر خاطراتم نوشتم

بذار شماهم 😄

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

شعرتو امروز بدکرد حال مرا

چرا عزیزم 🥲

عالیه واقعاً زیباست شعرت

متشکرم 😁

یکی دیگه هم هست بذارم؟

چرا عزیزم 🥲

خواستی قافیه هارو فقط جور دربیاری بیشتر به معنا وتشبیه دقت کن در لفافه سخن بگو

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

عالی بود..

فقط با اجازه یه مصرع رو تغییر بدم😁

(در نبودت گونه هایم خیسو غم همراه من)

خواستم چرند رو حذف کنم فقط 😂

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

یکی دیگه هم هست بذارم؟

بعلههههه

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم