2777
2789
عنوان

به خاطر بیماری برادرم مجبور شدم زندگی و همسرم رو ترک کنم و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 215378 بازدید | 1080 پست

بنظرم خودتم مثل برادرت نیاز ب تیمارستان داری

یا افسرده ای و بی حوصله یا بچه رو کتک میزنی ن تفریحی ن بیرونی مردشورتو ببرن با دل سنگت 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

دلت برای پسرت تنگ نشده.ناراحت نیستی داری کلفتی برادرت می کنی اونم داره برات تعیین تکلیف می‌کنه.به جای این که ببریش آسایشگاه اونجا ازش مراقبت کنن داری زندگی جوونیت به پاش می زاری در صورتی که پدر و مادر هم داری .بعد برای دیدن پسرت داری ازش اجازه می گیری اصلا واقعا عاقلی پسرت مدرسه نرفته آوار ه بعد داری کلفتی کسی می کنی که هیچ مسولیتی نسبت بهش نداری .چه مادری هستی تو .خودت از خودت متنفر نیستی نمی دونی این وابستگی برادرت بخاطر مشکل روانی ش .اصلا اصلا حرف غیر قابل باور ..اگر حرف هات تمام دروغ باشه خدا خود ش پودرت کنه که اینقدر اعصاب ما رو خراب کردی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلت برای پسرت تنگ نشده.ناراحت نیستی داری کلفتی برادرت می کنی اونم داره برات تعیین تکلیف می‌کنه.به جا ...

دو ساعته دختر ۷ سالم بغل کردم اشک میریزم

بجای اون طفل معصوم که کنار یک پیرزن،  مظلوم خوابیده صدبار بچمو بوسیدم.دارم خفه میشم فقط

الهی الهی که خدا گره مشگلات استارترو براحتی باز کنه

هر لحظه خدا را شکر💙

خودت رو گول نزن تو بخاطر برادرت همسرت رو ول نکردی بخاطر لاشی بازیهای همسرت بود ک ولش کردی اصن تو ولش نکردی اون تورو ول کرد چرا میخوای هعی خودت رو توجیه کنی که اون مقصر نبوده و تو افکارت ی جوری بچینی که مقصر خودتی؟؟؟؟

تو به اندازه کافی تو س سال آسیب دیدی می‌دونی چرا شوهرت اینقدر چشمش دنبال بقیس ؟؟؟ چون براش تکراری شده بودی هم تو هم اون زنه ک بعد از تو وارد زندگیش شد محلش نده خودتو بگیر

اونوقت میبینی تو خوشبخترین زن دنیایی چون اون بهت یه ارزشی میده که هیچوقت از سمتش نیومده برات

درضمن زندگیت رو صرف برادرت نکن نمیگم ولش کن ولی به خودت برس به زندگیت برس 

اولویت اولت خودتی بعد بچت بعد برادرت

اسی جان کاربرای زیادی بهت حرفاشونو زدن

ولی بترس از اونروزی که بخاطر اینکه پسرتون رو رها کردین به همین وضع برادرت در بیاد 

برادرت خیلی خودخواهه ارزش اینکه نگرانش باشیو نداره حقیقتش بشین یروز کامل بهش فکر کن

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

اسی جان کاربرای زیادی بهت حرفاشونو زدنولی بترس از اونروزی که بخاطر اینکه پسرتون رو رها کردین به همین ...

دقیقا درسته پسرت از خونه اون مرتیکه هست ولی بازم خون تو هم تو رگاشه بخاطر داداشت بچت اذیت نکن

اون از اون خانم که میخواست بچه هاشو بزارع و بره خارج واسه تحصیل اینهم از شما که بچه تو گذاشتی و اومدی پیش داداشت 

و هستن زنهایی که به تن به هر خفتی میدن که پیش بچه شون باشن اونها مادر واقعی ن نه شما

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

شرایطتتون نمیدونم

فقط میدونم بچت تاوان بی عقلی بزرگتراشو داره میده و اون بیگناه ترینه

تو تاپارسال سر زندگیت بودی یه بچه داشتی شوهر داشتی زندگی مستقل... 

والان فقط یه برادر مریض که برای دیدن بچت اذییت میکنه... 

از یه مشاور عاقل مشورت بگیر تا دیر نشده... 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

اسی داداشتو بفرست بیمارستان روانی 

مگه احمقی جگر گوشتو ول کردی

مگه تقصیر توعه که برادرت ارثی مریضه

واییییییی 

دختر یکم فکر کنننن یکم علقتو بیار سر جاش 

پسرت که گناهی نکرده😭

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

من شما رو یادمه که تو یه سری تاپیکاتون گفتین به خاطر خیانت شوهرتون جدا شدین حالا الان میگین برادرتون!!!!

دارین خودتون رو توجیه می کنین!!!!

اون گذشته تموم شده بگذر ازش.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

کل تاپیکت رو نخوندم 

فقط بگم من اگر عالم و آدم جلوی چشمم پرپر بزنن و همسرم همون موقع بگه بریم سینما 

انتخابم بدون لحظه ای تردید همسرم و زندگیمه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

هی میگی گیر افتادم

بابا تو گیر نیوفتادی تو انتخاب کردی بد بخت باشی... ببخشید رک بهت میگم

خونه شوهرت چاله بود انتخاب زندگی با داداشت چاااااه عمیق.. 

اصلا میفهمی تو مسئول کی هستی؟ 

تو همسر  و مادر بودی... 

باز م ببخشید نهایت برادرت از دنیا بره چی میمونه؟ 

کسی ازت تشکر میکنه که ممنون زندگیتو خراب کردی بچتو دیوونه کردی اومدی پرستاری برادرت کردی؟ 

تو حتی جواب خدارو هم باید بدی... 

نه که ثوابی نکردی هم دنیات باختی هم آخرتتو...

بخاطر ظلمی که به اون بچه کردی... حداقل ضربه ای که خورده یه سال از مدرسه عقب افتاده... این کمترین ضربه ای بوده تو بهش زدی.... 

بسه... به خودت بیا

شاید تا الان کسی نبوده بهت بگه اینارو توهم بلد نبودی.. لطفا امشب به کاربرا فکر کن

این بچه عاقبت بخیر نمیشه.. با این همه کمبود 

توهم خیر جوونیتو نمیبینی. 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞