2777
2789
عنوان

به خاطر بیماری برادرم مجبور شدم زندگی و همسرم رو ترک کنم و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 208326 بازدید | 1059 پست
پیش مادربزرگشه چون درگیر همین مشکلات بوده امسال نفرستادتش مدرسهاصلا کلا خانوادگی بنظرم مشکل روانی دا ...

آره

اینجوری مه من متوجه شدم مشکل روحی دارن،افسردگی و وابستگی

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برابرت با این دل بیرحمش خدا شفا نمیده که به بچه خواهرش که نوکریشو میکنه رحم نمیکنه وقتی بچه آوردی مس ...

خانومای محترم

ولش کنید☹️

حرص جوش نخورید برا اینا

خودشون عقل دارن  دیگه ....🤔

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

والا .....😄😄😄😄

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

این همه کاربرا دارن میگن توضیح بده وقتی گنگ صحبت می کنید ما باید چی کار کنیم!چرا نمیگی مشکل برادرت چ ...

از یه طرف میگ داداشم هرجا برم خودش باید منو ببره پس جسمی نیس مشکلش..باز میگ پسرم وضعیت داداشمو نبینه بهتره..آخر نفهمیدیم کدوم وضعیتو نبینه..جسمی یا روحی

طفلک پسرت .. من تا سر خیابونم برم بچه هام دنبالم میان بهونه میگیرن . اونوقت تو برادرت میگه بچتو‌نبین بهش میگه توله . عزیزم وقتی شرایط مالیشو دارید براش پرستار بگیرید برو پی زندگی خودت و بچت .‌تو‌این دنیا اول بچه 

تنها و غریب و بی کس 

درکل خیلی عجیبی 🤔تازه بخاطر خیانت جدا شدیو اینجا میگی بخاطر برادرت رفتی 😑لطفا با کاربرا صادق باش خ ...

مطمئن باش کل داستان این نیست این وسط یه چیزی هست که استارترنمیگه ...

میگه برادرش بیمارفقط این خانم میتونه کنارش بمونه درصورتی که گفت ازلحاظ جسمی سالمه که کارهای خودش وانجام میده ازلحاظ روحی هم خوب زرنگه استارتروکرده نوکر دربست بی جیره خودش حالا چه مریضی داره که نمیتونه تنهاش بزاره خدامیدونه

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

چقد بی رحمانه نظر میدن بعضیاصرف نظر از برادرششما خودتون باشین کنار خیانتکار میمونین؟

کنارخیانت کارنمیمونن امابچه شون ورهانمیکنن 

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

مطمئن باش کل داستان این نیست این وسط یه چیزی هست که استارترنمیگه ...میگه برادرش بیمارفقط این خانم می ...

منم این تاپیک مزخرفو باور نمیکنم😄

درکل خیلی عجیب و گنگه ....🤔

ولش کنید برا اینا حرص و جوش نخورید🤍

کسیکه بچشو بخواد چرا باید منت برادرو بکشه

گور پدر اون برادر بداخلاق

همه الویت اولشون بچشوووووونه !!!!

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

اوالا ک همون بهترررررر از ی خیانتکار جداشدیدوما مطمین باش نون دلت رو میخوری و خدا برات جبران میکنهمط ...

ایشالا یه روز میاد پیشت!!!!!؟؟؟؟؟گیریم داداشش تا ده سال بعد خوب نشد اون بچه بدبخت چه گناهی کرده؟؟؟؟؟

بچه احتیاح به مراقبت و محبت و رسیدگی داره با ایشالا ایشالا بچه بزرگ نمیشه!!!!!!!