2777
2789
عنوان

امشب با همسرم بحث کردم به شدت ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت برو به درک تو هرکوچه چهل تا دختر جوون خوشگل هست گفتم تو هرکوچه چهل و یکی پسر جوون خوشتیپ هست میگ ...

😭اینم سر خانوادش دعوامون شد بهم گف حق دارن میگن تو بدی عجب غلطی کردم زن گرفتم گف تو روانی مشکل داری

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
عزیزم 😭منم پسر بزرگم ۷ سالشه کوچیکه ۳ سال

دلم و جیگرم خونه برای دخترم پوست و استخون شده بچم همش تو استرسه باور میکنی من رفتم آشپزخونه یک ساعت پیش یکم نشستم داشتم فکر میکردم یهو دیدم دخترم اومد پیشم گفت مامان کجایی فکر کردم قهر کردی رفتی پیش مامان بزرگ گفتم نه مادر بیا بیا ببرمت بخواب از بس شوهر آشغالم ظهری تو دعوا میگفت برو از خونه من بیرون بچه بیچاره همش استرس داره که من نباشم

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
😭اینم سر خانوادش دعوامون شد بهم گف حق دارن میگن تو بدی عجب غلطی کردم زن گرفتم گف تو روانی مشکل داری

به خدا بهم گفت تو کصخلی دیوانه ای 😔

میگم چرا پولارو الکی خرج میکنی برادر شوهرم بچه دار شده شوهر من به همه شیرینی داده ما وضعمون خوب نیست گفتم مگه تو نمیگفتی پس انداز کنیم چرا من خرج میکنم میگی ولخرجی این کاری که کردی ولخرجی نیست عصیی شد😭🥺 گفتم همونو میدادی واسه پسر خودت خرج میکنم میگه برو فردا هرجی میخای بگیر مگه من جلوتو گرفتم گفتم تو جلومو نگرفتی ولی ما مستاجریم باید پس انداز کنیم برای ایندمون برای انیده بچمون... 💔💔

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁

دلم و جیگرم خونه برای دخترم پوست و استخون شده بچم همش تو استرسه باور میکنی من رفتم آشپزخونه یک ساعت ...

از کی فهمیدی خیانت میکنه؟  چجوری انکارش کرد؟ 

دلم و جیگرم خونه برای دخترم پوست و استخون شده بچم همش تو استرسه باور میکنی من رفتم آشپزخونه یک ساعت ...

😭😭😭😭 بمیرم براش

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
از کی فهمیدی خیانت میکنه؟ چجوری انکارش کرد؟

4ساله میدونم و 4ساله فقط با هم هم خونه ایم دیدم پیامای که به شوهرم داده بود

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
😭😭😭😭 بمیرم براش

همه کار کردم بچم ذره ای آرامش داشته باشه اما نشد میدونمم نمیشه بیچاره کاردستی دوست داره عصری رفتم کاغذ رنگی آوردم گفتم بیا کاردستی درست کنیم حوصله نداشت چند تا کاغذ رنگی و با قیچی تیکه تیکه کرد 😞بعدم رفت خوابید اونم چه خوابی الان من پیشش دراز کشیدم همش داره ناله میکنه خدا نگذره از شوهرم 

همه کار کردم بچم ذره ای آرامش داشته باشه اما نشد میدونمم نمیشه بیچاره کاردستی دوست داره عصری رفتم کا ...

نمیتونی جداشی؟  اینجوری هم خودت هم اون طفل معصوم نابود میشین😔💔

😭😭😭ای خداااااا اون زنیکه میدونه شوهرت متاهله؟

آره میدونه وقتی شوهر من ولش نمیکنه خب اونم از خدا خواسته البته اصلا برای من مهم نیست چرا اوایل خیلی مهم بود اما الان اصلا برام ارزشی نداره شوهرم فقط دلم کبابه برای دخترم

[QUOTE=365854515]نمیتونی جداشی؟  اینجوری هم خودت هم اون طفل معصوم نابود میشین😔💔[چند /QUOTE]

چند بار اقدام کردیم برای جدایی دخترم و نمیده اول میگه میدم بعد که میریم دادگاه دنبال کارا میگه نمیدم منم نمیتونم دخترم و بزارم برم خودم باشم یه نفر میرم پیش مادرم با هم زندگی میکنیم اما دخترم چی کار کنم

[QUOTE=365854515]نمیتونی جداشی؟ اینجوری هم خودت هم اون طفل معصوم نابود میشین😔💔[چند /QUOTE]چند بار ...

اگه بچه نداشتم درکت نمیکردم ولی چون خودمم یه مادرم خوب حستو درک میکنم😔حقم داری اون بچه به جز تو کسیو نداره پدرش اگه واقعا میخواستش اینکارو با زندگیتون نمیکرد😭

کوووووو

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍