آخی توروخدا دعوا نکنین جلوی بچه الان کوچیکه همه چیز ثبت میشه تو مغزش بزرگتر که بشه بچه عصبی و نا آروم میشه مثل دختر من
خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه های بنده خدا چی کار کنن دختر من که عصبی شده بی حوصله بی انگیزه شده نمیدونم خدا چرا من و دخترم و ...
😭😭😭
من امشب ب سرم زد جمع کنم برم خونه پدرم ولی دلم برا بچه هام سوخت بخاطر اونا هیچکاری نکردم حتی سفره شام انداختم بی سروصدا شام خوردیم که مبادا بچه هام اذیت بشن انقد اون داد میزد و دهن کثیفشو باز کرد همه چی بهم گفت ولی بخاطر بچه هام ساکت شدم...
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
7سالشه اصلا بچم خوشی ندید خوش نیست حتی مدرسه ام زوری میره اگر دخترم و میداد بهم ثانیه ای مکث نمیکردم میرفتم زندگی من خیلی داغونه
خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
😭😭😭من امشب ب سرم زد جمع کنم برم خونه پدرم ولی دلم برا بچه هام سوخت بخاطر اونا هیچکاری نکردم حتی ...
من که شوهرم و واگذار کردم به خدا چند ساله زندگی برامون نزاشته دخترمم ازش متنفر شده
مردی که دوست دختر داره اونم چند ساله دیگه از این بهتر نمیشه