2777
2789

😭😭😭😭 لطفا نپرسید سرچی نمیتونم توضیح بدم 

ولی غمگینم و عصبیم😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔خدایاااااا خودت بببین😔

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بحثم شد هرچی از دهنش در اومد بهم گف😭

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘

بیچاره بچها ظهر دختر منم داشت غذا میخورد شوهر آشغالم اومد و دعوا درست کرد بدبخت بچم هیچی دیگه نخورد شبم شام نخورد با استرس رفت خوابید 

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
منم😭😭😭بهم فوش داد بعدش اومد عذر خواهی ولی دلم شکسته

الان اومد تو اتاق بخابه جامو جدا کردم ازش..

حالم ازش بهم میخوره

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
بیچاره بچها ظهر دختر منم داشت غذا میخورد شوهر آشغالم اومد و دعوا درست کرد بدبخت بچم هیچی دیگه نخورد ...

منم پسرامو دستاشون گذاشته بودن تو گوششون تا صدای فریاد شوهرم نشون🥺از بس مرتیکه بیشعور داد میزد

بیچاره بچها ظهر دختر منم داشت غذا میخورد شوهر آشغالم اومد و دعوا درست کرد بدبخت بچم هیچی دیگه نخورد ...

😭😭سردرد گرفتم سر پسرم داد زد گفت خدامنو بکشه از دست شما دوتا

الان اومد تو اتاق بخابه جامو جدا کردم ازش..حالم ازش بهم میخوره

شوهرم دادو بیداد کرد بعدش اومد بغلم کرد سر بحثو باز کرد ولی بت حدی دلمو شکسته که نگو 

منم پسرامو دستاشون گذاشته بودن تو گوششون تا صدای فریاد شوهرم نشون🥺از بس مرتیکه بیشعور داد میزد

بچه های بنده خدا چی کار کنن دختر من که عصبی شده بی حوصله بی انگیزه شده نمیدونم خدا چرا من و دخترم و خلاص نمیکنه از دست این آشغال بدرد نخور

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
😭😭سردرد گرفتم سر پسرم داد زد گفت خدامنو بکشه از دست شما دوتا

آخی طفلی بچه چند سالشه؟😞