2777
2789
عنوان

چرا جدیدا میگن پسرا دختر قد کوتاه و تو بغلی دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6669 بازدید | 201 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه قدت کوتاهه به حرف کسی اهمیت نده .خودتو هرجور هستی دوس داشته باش تا دلت نشکنه

من قدمو دوس دارم ، ولی قد بلند و بیشتر دوست دارم 

ولی حرف هیچکسی ذره ای برام مهم نیست

ی گوش دره ی گوش دروازه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
ای جان حق داری گلم.پس اینبار بسوزونش تا زبونش کوتاه شه

این دفعه بهش میگم تو که قدت بلنده چه گُلی زدی به سرِ من که منِ قد کوتاه نزدم به سرِ تو

خوبه به نظرت

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من قدمو دوس دارم ، ولی قد بلند و بیشتر دوست دارم ولی حرف هیچکسی ذره ای برام مهم نیستی گوش دره ی گوش ...

آخه خیلی ناراحت ش۰دی مشخص بود ناراضی هستی.منم خودم قدم دوس داشتم بلند تر باشه ولی خداصلاح دونسته اینقدی باشم هرکی هم هرچی بگه من یک ذره هم بهم برنمیخوره

من ۱۶۸ ام از نظر خودم قدم خیلی خوبه شوهرم ۱۹۰ هی منو مسخره میکنه شوخی شوخیمتنفرم از این کارش چی بهش ...

بهش بگو اشکال نداره انقدر درازی خون به مغزت نمیرسه بفهمی قد من کوتاه نیست،تقصیر نداری

البته به نظر من باهات شوخی میکنه جدی نمیگه 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
شاید شما دیدی متاسفانه اطراف من اینجور نبودن بد هیکل نیستنا ولی خب یجورین کنار مردا مردونه طورن ظراف ...

قد لند و کوتاه دوست داشتن سلیقه ای ولی کسایی که زیر 160 ان تا لاغرن خوبن وای ب اینکه چاق بشن خیلی گرد به نظر میان

قدبلندا نه  از جمله خودم 

آخه خیلی ناراحت ش۰دی مشخص بود ناراضی هستی.منم خودم قدم دوس داشتم بلند تر باشه ولی خداصلاح دونسته این ...

من ناراحت نشدم به خدا 🤔 گفتم که ...ممکنه ی نفر حساس باشه یا ازدواج نکرده باشه فکر کنه واسه قدشه.

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺