2777
2789
عنوان

چرا جدیدا میگن پسرا دختر قد کوتاه و تو بغلی دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6674 بازدید | 201 پست

عزیزم پسرا و کلا مردها همین هستن!!

بلند باشی کوتاه میخان لاغر باشی میگن تپل خوبه 

تپل باشی چاق میخان

سفید نبود سبزه عالیه 

ول  کنین بحال خودشون  باشن خخخخ

حالا برادرشوهرم تازگیا طلاق گرفتن گیر داده یکی رو برام پیدا کنین صد درصد مخالف همسر قبلم باشه!!!

حالا تعریف نباشه اما جاریم بسیار خانم و خوش قد وبالا بود

بخدا اطرافیان من همه دنبال دختر قد بلندن .دخترای کوتاهمون طفلیا ازدواج نکردن

طفلیا؟! 😐😂

ازدواج نکردن عیبه؟؟ 

ممکنه اصلا دوست نداشته باشه ازدواج کنه یا دوست نداشته باشه این موقع ازدواج کنه یا هرچی

یه انتخاب شخصیه

شوهر کردنو دست آورد میبینید 😂😂😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۶۸ ام از نظر خودم قدم خیلی خوبه شوهرم ۱۹۰ هی منو مسخره میکنه شوخی شوخی

متنفرم از این کارش چی بهش بگم که یکبار برای همیشه بره تو مخش من کوتاه نیستم.

بهش گفتم اصلا من‌کوتاهم چرا اومدی سمتم ولم نکردی خب میرفتی یه قد بلندو میگرفتی باز شوخی شوخی میگه اشتباه کردم دیگه و هرهر میخنده

یه جواب قاطع و خوب بگو بهم که هم بی احترامی نباشه همم حرفمو بزنم.

نمیخام مث خودش بی ادب باشم وگرنه خودشم چاقه یبار بهش گفتم‌چاقی خونمون شد عاشورا

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

منم اطرافم همه دنبال زن قدبلندن .

این نشون دهنده اینه اصلا ربطی ب قد طرف نداره بیشتر تناسب اندام و تناسب فیس تو چشم هست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
عزیزم پسرا و کلا مردها همین هستن!!بلند باشی کوتاه میخان لاغر باشی میگن تپل خوبه تپل باشی چاق میخانسف ...

تازه طلاق گرفته از حرصش اینجوری میگه به این مورد خیلی اهمیت ندید 😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اون طفلیا دیگه چی بود گفتی

مگه اونا ک شوهر کردن بهشون مدال دادن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
من ۱۶۸ ام از نظر خودم قدم خیلی خوبه شوهرم ۱۹۰ هی منو مسخره میکنه شوخی شوخیمتنفرم از این کارش چی بهش ...

خب خیلی جدی بهش بگو خوشم نمیاد از این حرف و رفتارت

طفلیا؟! 😐😂ازدواج نکردن عیبه؟؟ ممکنه اصلا دوست نداشته باشه ازدواج کنه یا دوست نداشته باشه این موقع ...

دست آورد نمیبینم گارد نگیر لطفا

یکیشون پسرخالش نامزدش بود که بهم زد گفت قدش کوتاهه براهمون گفتم طفلی چون خودمم براش ناراحتم

عزیزم پسرا و کلا مردها همین هستن!!بلند باشی کوتاه میخان لاغر باشی میگن تپل خوبه تپل باشی چاق میخانسف ...

اررررره

چرا اینجوری ان؟؟؟؟

وای چقد بدم میاد از هنشونااااا

هر چی هستی اون گهِ یکی رو میخوان

لاغری چاق میخان،چاقی لاغر میخان و...تکلیفشونم با خودشون معلوم نیست اما ما باید اونارو هر طورکه هستن بخایم.والا میخایم ولی اونا مارو ول نمیکنن.

شوهرم ۲۰ کیلو اضافه وزن داره یکبار به روش نیاوردم اونوقت توی دعوا شست منو گذاشت کنار یه کلمه بهش گفتم چاقی خونمون شد عاشورای حسینی

خب خیلی جدی بهش بگو خوشم نمیاد از این حرف و رفتارت

نگفتم؟

اون این‌چیزا رو شوخی میدونه و من‌نباید ناراحت شم میگه بی جنبه ای

حالا من لا هیکلِ خودش شوخی کنم قهرو نازشو یکی باید جم کنه اه اه میخام سگ شم ازین به بعد از خوبی چی دیدم

نمیتونید یه تاپیک رو بدون جنگ وجدال ودعوا تا آخر پیش ببرید

جنگ و جدال دیدی گلم؟

باید متوجه حرف و کنایه ای ک مینذارید وسط بشید ممکنه دل چند نفر شکسته باشه بابت حرف شما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40