2777
2789
عنوان

چرا جدیدا میگن پسرا دختر قد کوتاه و تو بغلی دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6674 بازدید | 201 پست
واقعا همینطور میشه فک کن من تا سی سالگی از مرد کچل متنفر بودم ها موردهای خوبی هم نیامدن خونمون اما ب ...

اره واقعا ما بدبختا با همه چی کنار میایم اونوقت اونا دو قرون پول میدن صد جور توهین و شوخی های مزخرف میکنن

یبار دیگه بگه دارم براش

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم قدتم

واقعیت اینه که ما هم جز کوتوله ها حساب میشیم 😁🤭😂

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

جواب ندم ینی؟یباد جلو مامانشم گفت ما قد بلند پیدا میکنیم برا پسرامون سرِ تو گول خوردی هر هر خندیدمنم ...

اشتباهت همینه که میخندی

نمیگم پاچه بگیری ولی ناراحتیتو باید قشنگ نشون بدی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اشتباهت همینه که میخندینمیگم پاچه بگیری ولی ناراحتیتو باید قشنگ نشون بدی

اخه جلو مامانش نخاستم سه کنم

گفتم که مثلا شوهرم منو ناراحت نکرده

از درون داشتم منفجز میشدم

اخه جلو مامانش نخاستم سه کنمگفتم که مثلا شوهرم منو ناراحت نکردهاز درون داشتم منفجز میشدم

دیگه حق داری یه بار خودتو قشنگ سرش خالی کنی 😁😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یع عده که قدشون بلنده کوتاهارو میکوبن.کوتاها هم همه از نظر خودشون تو بغلی هستن و همسرانشون کیف میکنن با این آپشن.

مردا اول خوشگلی و نجابت براشون مهمه اینو یادتون باشه.من خودم قدم بلند نیس ولی قد بلند برای خودم دوس دارم آدم جذابتره

خیلی کارش زشته جلوی بقیه میگه کاملا حق داری عزیزم.کاش منطقی باهاش حرف بزنی

اصلا بگه قدت کوتاهه ناراحت نمیشم چون کوتاه قدی که عیب نیست فقط چون به حالت تمسخر میگه و یبار جلومادرش اونجوری گفت حرصم ازش میگیره دوس دارم جوابشو برم بشینه سر جاش

این دفعه براش دارم