2777
2789
عنوان

چرا جدیدا میگن پسرا دختر قد کوتاه و تو بغلی دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6680 بازدید | 201 پست
قدت که خوبه.اون بنده خدا دیلاقیه وگرنه شماخوبی گلمجوابشو نده با لبخند بسوزونش فقط همین

منم میگم‌تو بلندی من کوتاه نیستم

نه میخوام جواب بدم یه چیزی بگم که تاابد بشینه سر جاش 

اقاجان کوتاه بودم دمت گرم نمیومدی دنبالم

حالا بعدکه گفت اشتباه کردم و هر هر خندید خوبه بهش بگم منم خیلی اشتباها کردم مگه میام به تو بگم دلتو بشکونم.خوبه این؟

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگفتم؟اون این‌چیزا رو شوخی میدونه و من‌نباید ناراحت شم میگه بی جنبه ایحالا من لا هیکلِ خودش شوخی کنم ...

این دقیقا مامان منه

تو بارداری رو صورتم جوش میزد روزی سه بار بهم می‌گفت

بعد ی کلام بهش گفتم روپات لکه سوختگی موند بیا پماد بزن برگشت گفت چرا ب من توهین کردییی

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
الان مثلا من چه کنایه ای انداختم.من خودمم قدم بلند نیس

اون طفلیا ک گفتی واقعا کنایه بود شاید خودت متوجه نشدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
ارررررهچرا اینجوری ان؟؟؟؟وای چقد بدم میاد از هنشوناااااهر چی هستی اون گهِ یکی رو میخوانلاغری چاق میخ ...

واقعا همینطور میشه 

فک کن من تا سی سالگی از مرد کچل متنفر بودم ها موردهای خوبی هم نیامدن خونمون اما بخاطر موهاشون رد میشدن خخخخ

آخر سر هم عاشق یه کچل شدم البته هنوز به اون مرحله نرسیده اما وسط سرش حسابی خلوت شده،برای خانم‌ها همچی زشته و عیب!!!

اما کچلی نشون عاقلی و شکم گنده مردها نشونه پولداریشونه 

خانم‌ها عاقلانه تصمیم می‌گیرد اما آقایان عقلشون تو چشمونه انگار

منم میگم‌تو بلندی من کوتاه نیستمنه میخوام جواب بدم یه چیزی بگم که تاابد بشینه سر جاش اقاجان کوتاه بو ...

خخخخ بخدا جواب بدی یه چیز بدتر میگه اینبار ولش کن خون خودتو کثیف نکن.شما کاملا نرمالی از لحاظ قد .برا اذیت کردن شما این حرف رو میزنه حساس نباش تا بسوزه

این دقیقا مامان منهتو بارداری رو صورتم جوش میزد روزی سه بار بهم می‌گفتبعد ی کلام بهش گفتم روپات لکه ...

چقد اخه خودخواهن.ما دل نداریم ناراحت نمیشیم؟

اخه کسی که انقد رک هست بایدم‌خودش جنبه داشته باشه،نه اینا قشنگ مارو قهوایِ سوخته میکنن بعد بهشون بگی تهِ خیار تلخه نازو ادا بیان

کی گفته ؟با چن تا پسر حرف زدین اینو گفتن؟؟

چرا دستاز سر دخترا برنمیدارین؟؟؟هربار یچی میندازین تومغزشون

سلیقه ست جانم. سلیقه

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

نگفتم؟اون این‌چیزا رو شوخی میدونه و من‌نباید ناراحت شم میگه بی جنبه ایحالا من لا هیکلِ خودش شوخی کنم ...

نه قرار نیست اینجوری بشی فقط کافیه بهش بفهمونی هر شوخی ای درست نیست بهش بگی مشکلی با شوخیات ندارم ولی واقعا این یه موردو ناراحت میشم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چقد اخه خودخواهن.ما دل نداریم ناراحت نمیشیم؟اخه کسی که انقد رک هست بایدم‌خودش جنبه داشته باشه،نه این ...

دقیقا 

هرکسی ی اخلاق بدی داره

تنها راهش اینه بپذیری همسر شما درکنار اخلاق های بدی ک داره کلی اخلاق خوب هم داره دیگه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خخخخ بخدا جواب بدی یه چیز بدتر میگه اینبار ولش کن خون خودتو کثیف نکن.شما کاملا نرمالی از لحاظ قد .بر ...

جواب ندم ینی؟

یباد جلو مامانشم گفت ما قد بلند پیدا میکنیم برا پسرامون سرِ تو گول خوردی هر هر خندید

منم از درون داشتم له میشدم ولی الکی خندیدم گفتم من کوتاه نیستم و قه قهه زدم

اقا جان اصلا من کوتاهم این باید به من اینجوری بگه؟

اخه ادم چقد بیشعور

آره اونروزم یه مشاور داش تو تی وی صحبت میکرد میگف معیار پسرا قد بلند و زیباییه فقط تو اینستا و نی نی ...

ببین کلا مرد جماعت دنبال قد نیس

جدی میگم 

قیافه رو خوششون میاد و اندامو

صرفا یه حس س....سی و خوب به دختره دارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
توراست میگی اصلا

😐😐😐🤲🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین کلا مرد جماعت دنبال قد نیسجدی میگم قیافه رو خوششون میاد و انداموصرفا یه حس س....سی و خوب به دخت ...

از کاریزماتیک بودن و انرژی زنانه جذب میشن اینارو کی می‌خوان بفهمن من نمی‌دونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40