2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت خوبه تاپیک تربیت نوجوان بده واقعا براتون متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 45 پست
اگه مذهبیه بهش توضیح بده اولین کار شیطان اینکارو کرد و خودارضایی کرد . گناه کبیره هست از مضراتش بگو ...

روم نمیشه اصلا به خودش بگم 

هم خجالت میکشم بفهمه منم از وجود همچین فیلمایی خبر دارم خب جنس مخالفشم دیگه روم نمیشه بهش بگم

هم میترسم حرفه ای بشه تو قایم کردنش

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی گفته بودی عزیزم اصلا یادم نیست

اگه کرج تهرانی مشاور بگم کجابری

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اخه پدر مسول تربیت بچه اس اولمیگف اسی بابام گوش نمیده؟ نمیدونم چیمرد باید باهاش حرف‌بزنه میگه به داد ...

دقیقا مرد نیازه

کاش برادرام یجودی میفهمیدن که میبینه نه از زبون من چون اصلا نمیتونم به برادرم بگم همچین چیزی میبینه...

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

همون بیکاری ام الفساد

پنج شیش تا دوستن از صبح زود با هم انلاین بازی میکنن تا شب مگر یه پارکی برن یا بخوابن و غذا بخورن یا عجله ای مشق بنویسن وگرنه همشون همش درحال گوشی بازین اونم انلاین که به فیل.تر شکن نیاز داره اوایل فیل.تر شکن نداشت الان بازیش فیل.تر شکن میخواد ...

اگه کرج تهرانی مشاور بگم کجابری

نه گلم تهران نیستم

دقیقا مرد نیازهکاش برادرام یجودی میفهمیدن که میبینه نه از زبون من چون اصلا نمیتونم به برادرم بگم همچ ...

حالا یه چیز بگم یکی میاد ریپ میزنه یه زری میزنه

ولی حضرت علی وقتی میگن پدر عمده مسولیت تربیت بچه رو به عهده داره همینه زن نمیتونه 

یه ختم‌بردار چون حیا اینجا نمیذاره کاری بکنی خودت

چه بگم 

همون کار سخت بنظرم جواب میده توانشون خیلی بالاس پسر نوجوونا باید هدایت بشه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
چون خیانت خیلی حیلی زیاد شده همه دارن رنج میبرن

بنظرم از بچگی باید ادما کنترل بشن که بزرگسالی سالمی داشته باشن..

روم نمیشه اصلا به خودش بگم هم خجالت میکشم بفهمه منم از وجود همچین فیلمایی خبر دارم خب جنس مخالفشم دی ...

اصلا نگو من میدونم تو دیدی 

صداش کن تو اتاق

بگو یکسری چیزا هست من باید به عنوان بزرگتر بهت توضیح بدم . 

بهش بگو از بپه بدنیا اومدن .

که پدر اونجاش اسپرم داره 

مادر تخمک داره 

اینا باهم رابطه جنسی دارن میشه لقاح بچه رشد میکنه 

سزارین میکنن بدنیا میاد بچه بزرگ میشه بلوغ جنسی میشه . تمایل داره . سایت .... نباید بره نباید ببینه . سرچ کن اینترنت خودت چند تا مضرات در بیار . یه متن آماده کن از صبحت هات تمرین کن بعد برو پیش داداشت بگو 

حتی سرچ کن تو اینترنت اینکه چگونه به برادر خودمون رابطه جنسی رو توضیح بدیم یا سرچ کن مثلا چگونه به فرزندان....... را توصیح دهیم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
دقیقا مرد نیازهکاش برادرام یجودی میفهمیدن که میبینه نه از زبون من چون اصلا نمیتونم به برادرم بگم همچ ...

بگو تو گوشیو داداش سرچ های خوبی ندیدم لطفا مدیریت کن سن حساسی هست . و دور شو 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
حالا یه چیز بگم یکی میاد ریپ میزنه یه زری میزنهولی حضرت علی وقتی میگن پدر عمده مسولیت تربیت بچه رو ب ...

پدرم بنده خدا از صبح تا شب سر کاره بعدم خواب از خستگی 

خیلی هم از گوشی و اینا سردر نمیاره اگه ما خدای نکرده معتاد و خلاف نشدیم از خداست وگرنه پدر و مادرم ادمای ساده این خیلی سردرنمیارن

چی بگم بهش؟ همینو بهش بگم؟

چی  رو بگی؟ به تو میگم از هوش مصنوعی کمک بگیر نه اینکه به داداشت بگی🫥😂

اصلا نگو من میدونم تو دیدی صداش کن تو اتاقبگو یکسری چیزا هست من باید به عنوان بزرگتر بهت توضیح بدم . ...

وای نه برم بهش رابطه جنسی رو توضیح بدم ؟ اونم منی که جنس مخالفشم؟ وای نه عمرا نمیتونم 

همون پول جمع کنم مشاور ببرمش هر چند پولی هم ندارم