2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

برای ورودی بهمن؟؟؟

کجا تو چه سایتی؟؟؟

ببخشید اگ یه رشته اوردم نرفتم میشه انصراف بدم و دوباره کنکور بدم یا محروم میشه اخه من کنکور امسال هم ثبتنام کردم 

یهو ب سرم زد با سوابق برم 

راستی بهمن نیمه دولتیه؟؟؟

به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑
جوابم بده عزیز

⭕️ اعلام زمان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه ها ویژه ورودی بهمن ١۴٠٣

💢بر اساس اطلاعیه سایت سنجش، زمان ثبت نام و انتخاب رشته بدون کنکور دانشگاه های سراسری، مقاطع کاردانی به کارشناسی، همچنین کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی و کاردانی و کاردانی به کارشناسی دانشگاه فنی حرفه ای  ۱۴۰۳ ویژه ورودی بهمن ماه منتشر شد. بر این اساس زمان ثبت نام هر مقطع عبارت است از:

📆 ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های سراسری ۱۴۰۳: از ١٩ تا ٢۴ دی ماه

📆 ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۳: از ٢٢ تا ٢۶ دی ماه

📆 ثبت نام بدون کنکور دانشگاه فنی حرفه ای ۱۴۰۳: از ٢٢ تا ٢۴ دی ماه

📆 ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳: از ٢۴ تا ٢٩ دی ماه

برای ورودی بهمن؟؟؟کجا تو چه سایتی؟؟؟ببخشید اگ یه رشته اوردم نرفتم میشه انصراف بدم و دوباره کنکور بدم ...

اگه کنکوریر۴۰۳ هستی و رشته های با کنکور روزانه رفتی تحت هیچ شرایطی نمیتونی کنکور بدی 

اگرم بخوای میتونی بهمن با سوابق انتخاب رشته کنی فری دانشگاه 

⭕️ اعلام زمان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه ها ویژه ورودی بهمن ١۴٠٣💢بر اساس اطلاعیه سایت سنجش، زمان ثب ...

عزیزم علمی کاربردی اینا چیه؟

اگه کنکوریر۴۰۳ هستی و رشته های با کنکور روزانه رفتی تحت هیچ شرایطی نمیتونی کنکور بدی اگرم بخوای میتو ...

عزیزم من کنکوری ۴۰۳ بودم رتبه ام خوب نشد

ولی با سوابق تونسم ورودی بهمن و انتخاب رشته کنم

منظورمه اگ الان انتخاب رشته کنم بیارم نرم باز دیگ نمیتونم کنکور بدم؟؟؟ یا میتونم بدم؟

عزیزم علمی کاربردی اینا چیه؟

دانشگاه های جامع علمی کاربردی جزو دانشگاه های نیمه دولتی بوده و داوطلبان می توانند در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته به صورت بدون کنکور بر اساس سوابق تحصیلی با اطلاع از شرایط پذیرش اقدام به ثبت نام نمایند. همچنین، با توجه به هزینه شهریه پایین تمامی واحدهای ارائه شده این دانشگاه گزینه مناسبی برای ادامه تحصیل می باشد. 

عزیزم من کنکوری ۴۰۳ بودم رتبه ام خوب نشدولی با سوابق تونسم ورودی بهمن و انتخاب رشته کنممنظورمه اگ ال ...

با سوابق میخوای انتخاب رشته کنی پس میتونی دوباره کنکور بدی فکر کنم اما بعد باید از دانشگاهت انصراف بدی

دانشگاه های جامع علمی کاربردی جزو دانشگاه های نیمه دولتی بوده و داوطلبان می توانند در مقاطع کاردانی ...

نظر خودت راجبه اش چیه؟؟؟

عزیزم میشه درخاست دوستی بدم کلی سوال دارم اونجا ازت بپرسم؟