2777
2789
عنوان

با ورزش میشه صورت استخونی داشت

90 بازدید | 10 پست

یا همش چرته باید برم بوکال؟

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ژنتیکی استخوانیم وای بنظرم مایاژ صورت خوبه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

صورت من استخوانی هست. همه میگن تو چرا اینطوری شدی!! حالا بیا هی قسم بخور که بابا خودم اینجور دوست دارم . دارم رژیم میگیرم طبیعی هست که چربی صورتم هم کم میشه!! از بس گفتند منم می‌خوام برم تزریق چربی کنم

صورت من استخوانی هست. همه میگن تو چرا اینطوری شدی!! حالا بیا هی قسم بخور که بابا خودم اینجور دوست دا ...

من خیلی صورتم تپله همه میگن استخونی بودی خیلی قشنگ بودی راستم میگن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چاقى ميگن چرا چاقى . لاغرى ميگن چرا لاغرى . آدم نميدونه به كدوم ساز ملت برقصه

آره والله. تا چند ماه قبل خود خانواده ام میگفتند ماشا الله عین گاو شدی. اومدم لاغر. کردم بازم دست بردار نیستند