پدرشوهر خواهرم ماشین ۳۰ میلیاردی داره همش خودش با ۲۰۶ اینور اونورهه شاید حدود ۵۰ واحد اپارتمان داشته باشن خواهر من تویه خونه ۹۰ متریه خواهر من مسافرت با ۲۰۷ میره اخه این چه پولی وقتی استفاده نمیکنن خواهرم خیلی ساده اس به اون خونه وماشین راضیه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا بیشتر بده بهش،هرچی داره از تلاش خودش به کسی ربطی نداره
خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
خواهرم گه دنبال مال اونا نیس بعدشم یه واحد اپارتمان چیزی نیس برای اونا وقتی دارن چرا نباید استفاده ک ...
کی گفته مال پسره اس؟ شاید میخواد وقف کنه یا به کس دیگه ایم بده