2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه پیام خواهرش آخرین تلاشش باشه برا برگردوندن تو

ک مثلا بترسی فک کنی داره ازدواج میکنه بری سمتش

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

بله عزیزم البته منظوری ندارما فکر نکنین میگم داستان درآوردین ولی جالب بود برام یکم به یه بخش این سری ...

ممنون عزیزم

آخر فیلمه چیشد؟ خواهرشوهره تونست عروس و سکته بده یا نه؟ :))))

کاش مثل روز اول بودی برام :)

پیام بده بگو

ای بابااااا چرا دست از سرم بر نمیدارین شما من حرمت نون و نمک نگه داشتم ک تا الان از برادرت ب جرم مزاحمت شکایت نکردم ولی دیگه دارین وادارم میکنین ب شکایت کردن ول کنید دیگه من اگه میخواستم تو این ۶ ماه ک برادرت اویزونم بود برمیگشتم

❤️ 

والا هنوز آخرش نرسیده ولی پسره دقیقا بعد از طلاق دنبال دختره بود خیلی اتفاقا افتاد و خلاصه مادر پسره یه زن برا پسرش جور کرد اما بعد یه مدت پسره دیگه نمیتونه تحمل کنه داره طلاق میده زنه رو بر می گرده به همسر سابقش 

دختره هم این مدت سعی می کرد از پسره متنفر شه اما نتونست و الانم راضی شده ک برگرده  

ممنون عزیزمآخر فیلمه چیشد؟ خواهرشوهره تونست عروس و سکته بده یا نه؟ :))))

نوشتم برات گلم فقط یادم رفت ریپ بزنم ببخشید 

نه اتفاقا تنها تفاوت اینه که خواهرشوهره با دختره رابطش خوبه عوضش مادر شوهره سکتش میده😂❤️

اسی من تمام تاپیکاتو خوندم قشنگ

تو خودت خوشی زد زیر دلت پسریکه واقعا دوستت داشته خونه داشتی برات حاضر بوده جونشو بده الکی الکی گفتی چون مثه اول دوسش ندارم طلاق گرفتی حانوادت تاثیر داستن ولی بیشتر خودت قدر زندگیتو ندونستی فک کردی دفه بعدی ام همینجوری خودشو میکُشه برات 

زندگی خاله بازی نیسکه از یکی سیر بشی طلاق بگیری مگه چقد عمر داریم هی شوهر عوض کنیم؟؟ خیلی اشتباه کردی خانواشم حق دارن ناراحت باشن تو خودتم اگه داداست عاشق دختری بشه ک اینجوری اذیتش کنه حاضر نمیشی سربه تنش باشه سخته ببینی داداشت عاشقه بیقراره ولی طرف دم دمی مزاجه 

بعدا پشیمون میشی ولی فایده نداره اونوقت قدرشو میدونی یکی صاحب زندگیت شده

اسی من تمام تاپیکاتو خوندم قشنگتو خودت خوشی زد زیر دلت پسریکه واقعا دوستت داشته خونه داشتی برات حاضر ...

راست میگی من خیلی اشتباه کردم ولی جدا شدم که هم اون راحت بشه هم من 

من که دیگه کاری به کارش ندارم بخدا اگه ازدواج هم بکنه قرار نیست خرابش کنم 

کاش مثل روز اول بودی برام :)