2777
2789
عنوان

مامانایی ک دختر 17ساله دارید بیاید🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 106 پست

نه نمیزارن 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرهنگ شهرمونه

مگ شهرتون کجاست

ینی فرهنگ اینا دختر نره بیرون

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بله من ۱۵ سالمه اجازه دارم نمیرم

منم یه زمانی اینطور بودم خانواده ام دیدن خیلی دارم منزوی میشم چون یه فک و فامیل هم نمی‌رفتم نگران شده بودن مامانم منظوره نگران شده بود از ۱۴ سالگی میزاره میگه هرجا میری برو

ولی از دوست و آدم فروشا دوست در نمیاد که بخوام برم بیرون

بیشتر تنهایی رو میپسندم

من خودم از سن کمتر اجازه بیرون رفتن تنها یا با دوستام رو داشتم. 

و به دخترم هم اجازه میدم بره ببینه و تجربه کنه و عقده ای بار نیاد.  البته منظورم آزادی بی حدو مرز نیستا

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

منم همینطور منم همینطور الان اجازه بیرون رفتن با نامزدمم ندارم

واقعا؟ چه عجیب ! میشه یه سوال بپرسم ؟ این‌ که نامزد کردی رابطه تون اوکیه باهم دیگه ؟و اینکه درس هم‌میخونی و اگر‌میخونی لطمه ای‌وارد‌نشده ب درست؟🥲 هم سنیم برای همین پرسیدم ک موقعیتش رو دارم اما حس میکنم ایندم در خطر میفته با این کار

مگ شهرتون کجاستینی فرهنگ اینا دختر نره بیرون

گوشه کنار استان فارسیم

بله

دختری ک چادر نپوشه

حجاب نداشته باشه 

و ....

هرز..س

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

واقعا؟ چه عجیب ! میشه یه سوال بپرسم ؟ این‌ که نامزد کردی رابطه تون اوکیه باهم دیگه ؟و اینکه درس هم‌م ...

اره

با وجود اختلاف سنیمون ولی عقاید و رفتارا و ... خیلی بهم میاد و باهم جوریم هیچ چیز و هیچکس هم نمیزاریم ک بیاد بینمون

میخونم ولی با کیفیت قبلا نه

نمیتونم ذهنم توان و کشش رو نداره

با اینکه خیلی تلاش میکنم نمیشه

عمه نامزدم مدیرمونه همش میگه پارسال بهتر بودی افت کردی نخونی زنگ میزنم علی نیاد خونتون و ...

طالبان حکومت میکنه اونجا؟

طالبانم اینجوری نیستن

بخدا من میخوام از این شهر فرار کنم فقط

حالا شانس آوردم نامزدم مث این پخمه های عقب مونده عهد قاجاری نیس

واقعا؟ چه عجیب ! میشه یه سوال بپرسم ؟ این‌ که نامزد کردی رابطه تون اوکیه باهم دیگه ؟و اینکه درس هم‌م ...

توصیه ام ب همه همسن و سالام اینه ک تا حد ممکن

تا جایی ک میشه ازدواج نکنن

اگه مشکلات زیاده بازم دندون رو جیگر بزارن حداقل دانشگاه بیارن برن ی شهر دیگه ولی من شرایط هیچکدوم رو نداشتم

حداقل ببینید طرفتون خونه و ماشین و شغل درست داره یا نه

و البته اخلاق هیچ چیز مهم تر از اخلاق و اصالت نیس

من با وجود مشکلاتی ک الان دارم همچنان میگم بازم خداروشکر حداقل اخلاق داره