2777
2789
عنوان

مامانایی ک دختر 17ساله دارید بیاید🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 106 پست
ب جاش من التماس میکنم ترخدا باهام بیاید بیرون، حتی سرما میخورمم میگن خودت برو، دندون پزشکی خودم میرم ...

من التماس میکنم پیاده از مدرسه بیام نمیزارن❤🫥😂

ما باهم خیلی فرق داریم😂

البته منم یکم میترسم بخاطر همین نمیزارن 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از 15 16 سالگی دیگه کاری بهم نداشتنهر موقع بخوام میرم بیرون

یعنی تا چ ساعتی باید برگردین؟

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

من از ۱۴ سالگی بابام گفت برو بگرد تا مجردی مجردی کن بعدا یاد بگیر که فقط با خانوادت باشی

از اونموقع من میرفتم کافه نزدیک خونمون 

تا اینکه ۱۸ سالگی دیکه مسافرتم رفتم 

شب خونه دوستم موندم کلی 

یا شب دیر اومدم خونه

هیچی نمیگن

منم ۱۷ سالمه خانوادم اجازه ی بیرون رفتن زیاد نمیدن اوایل که خیلی بدتر بود ی بار وسط راه مامانم منو دید محکم خوابوند تو گوشم 

ولی تازه به این نتیجه رسیدم تو بیرون رفتن هیچی نیست ترجیح میدم بمونم خونه برنامه نویسی تمرین کنم خدا بخواد ی برنامه نویس حرفه ای بشم 🙃

من اوایل اینقدر با دوستام بیرون میرفتم کوشن الان؟

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
من التماس میکنم پیاده از مدرسه بیام نمیزارن❤🫥😂ما باهم خیلی فرق داریم😂البته منم یکم میترسم بخاطر ه ...

من ی جورایی بی اهمیت شدم براشون 😂 حتی ی بار 8 شب داشتم برمیگشتم خونه میگفتم الان برسم پوستمو میکنن

قشنگ تا وارد شدم بابام گفت تو بیرون بودی؟ فک کردیم تو اتاقتی از صبح

میگن دختر ک نباید تنها بره بیرون که دختر باید سرسنگین باشه 😐😐

برای شروع یه قرار با دوستت و مامانش بذار ، شما هم با مامانت برو ، چهار نفری ، مثلاً برین پارک اونجا با دوستت از مامانا فاصله بگیرین ، چند باری تکرار کن تا اعتماد کنن

من ی جورایی بی اهمیت شدم براشون 😂 حتی ی بار 8 شب داشتم برمیگشتم خونه میگفتم الان برسم پوستمو میکننق ...

🤣🤣🤣🤣

وای عالی بود همین الان داشتم به با مامانم صحبت میکردم میزارن من برم بیرون یا نه گفت قبل ۱۸ سالگی پاک موندی آره ۱۸ سالگی به بعد میزارم منم گفت سال دیگه ۱۸ سالم پس میرم بایی 🤣🤣🤣

من چند ساله که از شهر کوچیک اومدیم تهران

تهران هم که همه میدونن چه خطراتی داره

اوایل بابام میگفت فقط تا قبل از غروب آفتاب برین بشینید تو پارک جلوی خونه و حتی تو پارک قدم هم نزنید فقط روی یه صندلی بشینید

اون موقع ۱۴، ۱۵ سالم بود

الان ۱۹ سالمه و اگه بخوام تنها برم شهرستان یا هر جای تهران فقط میگه مراقب خودت باش

این رو گفتم که امیدوار باشی که تو هم میتونی تغییر ایجاد کنی

اگه خواستی کار هایی که خودم کردم رو بهت میگم 

هعی... بد دردیه درک میکنم

البته خب تا حدی حق دارن ولی خب افراطم خوب نیست دیگه.

الان من سه روز میخوام برم اعتکاف نمیذارن. چه برسه با دوستام برم بیرون

《یه دختر مهربون ولی وحشی، شاد ولی غمگین ، فعال ولی خسته، من مجموعه ای از تناقض های جهانم.》 ●○●○ تاپیک های 1402 رو گردن نمیگیرم ^_^