2777
2789
عنوان

مادران اوتیسم راهنماییم کنین

221 بازدید | 55 پست

دوستان من یه پسر دو ساله دارم

جدیدا خیلی مطلب راجع به اوتیسم خوندم و واقعا از استرس نمیتونم زندگی کنم

بعضی علایم تو پسرم میبینم که تو فکر میرم

مشخصات پسرم و میگم لطفا راهنمایی کنین

پسرم ۲ سالشه

تقریبا هر کلمه ای که بگیم و میتونه بگه(ولی اگر ازش بپرسم این چیه شاید درست جواب بده شایدم با زبون بچگانه چیزای نامفهوم بگه)

اعضای بدنشو میشناسه

و شاید ۱۰،۲۰ تا جمله ی دو کلمه تی داره

تا ۱۰ جدیدا یاد گرفته میشماره

ارتباط چشمی داره

اشاره داره

احساساتمون و کامل درک میکنه

با بچه های فامیل که میشناستشون بازی میکنه

ولی به سختی و با گذر زمان با بقیه ارتباط برقرار میکنه

حتی خانواده خودم و همسرم که مرتب و شاید هر روز میبینمشون

دوست نداره بقیه بغلش کنن

الان که اعداد تازه یاد گرفته،روزی چند مرتبه بدون اینکه ازش بخوایم تکرار میکنه

اسم رنگا رو میدونه ولی درست اشاره نمیکنه

خیلی مواقع اسم چن تا از میوه ها رو میدونه و اگر خودش بره میوه بیاره اسمشو میگه

ولی اگر مثلا بگم سیب و بده بهم تعلل میکنه و یا بعضا اشتباه میده

دستور پذیریش در این حده که بشین و بخواب و بخور و ببوس و بای بای کن و میدونه کامل

ولی اگه ازش چیزی بخوام که بیاره بسته به میلش میاره

مثلا اگر بگم تفنگتو بیار بعد از چند بار تکرار میاره

ولی اگه بگم پوشکتو بیار نمیاره

وقتایی که میریم خانه ی کودک البته هیچوقتم شلوغ نیست اونجا نهایت ۲،۳ تا بچه اونجا هستن که هر کدوم یه وری مشغوا بازیم

و من اتنتظار دارم بچم بره باهاشون بازی کنه

نمیدونم انتظارم به جاست یا بی جائه

جدیدا هم دقت کردم موقع خوشحالی یا هیجان دستاشو بالا پایین میبره و از ذوق جیغ میزنه و میخنده(نمیدونم این بال بال زدنه یا نه؟)

یکیم مثلا یاد گرفته که وقتی میگم دوستت کجاست میگه مدرسه

ولی اگر بپرسم بابا کجاست؟عمو کجاست؟بازم میگه مدرسه

شایدم به ندرت بگه بابا رفت،بابا تو اتاقه

و چیزایی که خیلی نگرانم میکنه این ۳ موردن

اولی اینکه به اسمش هر موقع بخواد واکنش داره

یعنی بعضا شده اسمشو چند بار تکرار کنم و بگه اهههههه

یعنی متوجه میشه ولی برنمیگرده

بعضی وقتام که سرش به کاری گرم نباشه برمیگرده

دوم اینکه نسبت به بعضی چیزا گارد داره و بدجوری بهم میریزه

مثلا دکتر و پرستار اصلا نمیتونن نزدیکش بشن،تو مطب یا بیمارستان حتی اگر دو ساعتم اونجا باشیم دو ساعت مداوم جیغ میزنه،ولی تو فضای بیرون و پاساژ اینا اوکیه

سوم اینکه جدیدا یه اخلاقی آورده اصلا لباس زمستونی نمیپوشه،یعنی تو دمای منفی چند درجه با تیشرت میگرده یا اگرم بپوشه بلافاصله تو ماشین درمیاره اگر مقاومت کنیم انقدر جیغ و گریه میکنه تا کبود شه

تو رو خدا راهنماییم کنین بچم علایم اوتیسم و داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بال بال زدن علائم اوتیسمه؟؟

اوتیسم بعد از۳سالگی مشخص میشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

وای نه .بچت کاملا طبیعیه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

تجربه ای ندارم ولی به نظرم سالمه

من خودم بچگیام از بیمارستانو اینا به شدت بدم میومد و وقتی میرفتم کلی میترسیدم حتی وسایل بیمارستان تو خونمون بود جیغ و داد میگردم چرا اینارو اوردی😂😂 مثلا لباس بیمارستانو تو خونمون میدیدیم عجیب جیغ میزدم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلاممتخصص مغز و اعصاب گفت پسرم اتیسم خفیف دارهولی گفتار درمان و کار درمان میگن نهتاخیر گفتاری داره

برا منم متخصص مغز و اعصاب تشخیص اوتیسم دادن. اما گفتاردرمانش قبول نداره. خودمم مطمعنم اوتیسمه

علائم پسرتون چیه؟ چندسالشه؟