2777
2789
بببین حواست باشه اگه این مردای ایرانی بفهمن اون دنیا چه خبره شب و روز نماز میخونن جوری که نماز و رو ...

نه نه من حواسم جمعههه😂😂😂😂😂والا جهنم هم شوهرمو گردن نمیگبره حوری ک پیشکش ،اون دنیا هم باید با من باشه 😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

شما دعا کن همین دنیا به هم برسیم اون دنیا پیشکش🤣🤣🤣🤣

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اعتقاد ندارم یه تاپیکی خونده بودم شوهره از کما اومده بوده و می‌گفته زنو بچه داشته

کما چه ربطی به مرگ داره 🤦🏻‍♀️

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بهتر بود سوالو جواب بدین بجای شعار های همیشگیتاپیک فانه

ربطی به شعار نداره

ما واقعا به همچین چیزی فکر نمیکنیم

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۱.700😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃قد ۱۶۶

افرین به این ذکاوتمن عاشق همسرم هستممنتها ادم واقع بین و منطقی هستم

ب نظرم حرف های ی زن عاشق نبود 

فقط نظرمو گفتم چرا جبهه میگیری 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

@1090_mahpishony    

ایداا😂😂😂😂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"