2777
2789
عنوان

تهوع و یخ شدن دست و پا در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالم از هرچی گوشته بهم میخورهپیاز متنفرمکلا بوی یخچال و آشپزخونه حالم رو بدمیکنه

هر چی دوس نداری امتحانم نکن دور از جون اکر دستگاه گوارش زخم بشه دیگه وضعیت بد میشه من خون میومد دیگه خیلی بد بود 

انشاالله برای من اول سالم بعد پسر باشه یدونه پسر و دختر دارم پسرم داداش می خواد همش اون آزمایش که اص ...

الهی آمین عزیزم ، الهی خواست خدا با خواست دلت یکی باشه و خدا برات حفظش کنه و هرچی ک هست باعث افتخارتون باشه . اون تستم سرچ کن خیلی راحته برای خیلی ها هم درسته اکثرا

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
الهی آمین عزیزم ، الهی خواست خدا با خواست دلت یکی باشه و خدا برات حفظش کنه و هرچی ک هست باعث افتخارت ...

باشه گفتی ضعف شدید دکتر گفت عادیه  فقط باید گشنه نمونیم ؟ من روی دخترم هم دقیقا همین جور ضعف می کردم ولی الان خیلی بدتر شدم نمی تونم بلند شم باید یه قند چیزی بالاخره بزارم دهنم

معجزه شکر گزاری...

باشه گفتی ضعف شدید دکتر گفت عادیه فقط باید گشنه نمونیم ؟ من روی دخترم هم دقیقا همین جور ضعف می کردم ...

اره من کنار دستم حتی شبا موقع خواب بالای سرم حتما خوراکی میزاشتم ، درصورتی ک قبل بارداری دو روز هم جیزی نمیخوردم گشنمه نمیشد ، اما توی بارداری نیم ساعت چیزی نمیخوندم می مردم از ضعففففففف ، انگار شکمم میخواست سوراخ بشه و اگه اعتنا نمیکردم سریع تهوع و سرگیجه میشدم 

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
اره من کنار دستم حتی شبا موقع خواب بالای سرم حتما خوراکی میزاشتم ، درصورتی ک قبل بارداری دو روز هم ج ...

دقیقا منم همین طورم

خیلی کمکم کردی 

ممنون ازت اونم یک دنیا

معجزه شکر گزاری...