2777
2789
عنوان

تهوع و یخ شدن دست و پا در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 57 پست
خدا حفظ کنه نی نی ت رو

مرسی عزیزم خدا نی نی خودتم حفظ کنه و ایشالا این دوران رو خدا برات آسون کنه ، الان بچم یکسالشه اونقدر شیطونی و اذیت داره ک دیگه اون روزای سخت بارداری اصلا توی یادمم نمیومد تا شما گفتی برام زنده شد خاطراتش

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی معذرت میخوام من زیاد میخورم بالا میارم

اره برای همینم میگم،  همونو کم کم بخور ، تا هضم بسه ، یکی دو لقمه بخور باز پنج دقیقه دیگه دو تا لقمه دیگه ، خرما بخور البته نه خیلی زیاد اما خرما خیلی خوبه . 

وآسه من پسر عزیزم ، ولی من دو تا پسر دارم برلی اولی اصا نفهمیدم چطور گذشت خیلی خوب بود اما برای دومی ...

جدی طبیعی هست منم همه علایم شما رو دارم ولی قندم هم فک کنم پایینه  ثانیه به ثانیه غش می کنم انگار مردم از گشنگی

معجزه شکر گزاری...

گوشت دوست داری ؟

گوشت بخور

هر چی دوس داری همونو بخور

من سر بارداری ماست دوست داشتم یه کاسه ماست میخوردم این شده بود وعده همیشگی من با کباب هم دوست داشتم

اینجوری جنین با وجود اینکه من خیلی حالم بد بود خیلی خیلی 

ولی جنین خوب وزن گرفت و تپل بود

سیرابی بده برآن درست کنن من خوشم میومد با اینکه الان بدم میاد

من خیلی خاطرات بدی دارم مدام دستشویی بودم خون بالا می‌آوردم قرص جواب نمی‌داد وای وقتی گوجه سبز میخوردم با ماست و دوغ انگاری دلم حال میومد احساس می‌کردم تو بهشتم چشمامو می‌بستم 

وای خدا نکنه بوی پیاز بهم می‌خورد بوی آشپزخونه 

وآسه من پسر عزیزم ، ولی من دو تا پسر دارم برلی اولی اصا نفهمیدم چطور گذشت خیلی خوب بود اما برای دومی ...

گاهی وقتایی که گرم بشه مثلا پیش بخاری گر می گیرم 

ولی سردی بیشتر هست می لرزم

معجزه شکر گزاری...

جدی طبیعی هست منم همه علایم شما رو دارم ولی قندم هم فک کنم پایینه ثانیه به ثانیه غش می کنم انگار مر ...

دقیقا همینه ، منم ضعف شدیییددددددد میکردم انگار هزار ساله چیزی نخوردم به شدت زود زود گشنمه میشد ، اگر پاهایم یخ میکنه احتمال پسر بودن زیاده . برو سرچ کن علامت Y و V توی چشم علائم بارداری  اونم برامن درست بود

من خیلی خاطرات بدی دارم مدام دستشویی بودم خون بالا می‌آوردم قرص جواب نمی‌داد وای وقتی گوجه سبز میخور ...

بوی آشپزخونه 🤧🤧 

چطوری آشپزی می کردی 

منم از آشپز خانه تهوع می گیرم 🤮

معجزه شکر گزاری...

دقیقا همینه ، منم ضعف شدیییددددددد میکردم انگار هزار ساله چیزی نخوردم به شدت زود زود گشنمه میشد ، اگ ...

انشاالله برای من اول سالم بعد پسر باشه یدونه پسر و دختر دارم پسرم داداش می خواد همش 

اون آزمایش که اصلا بلد نیستم 

معجزه شکر گزاری...

گاهی وقتایی که گرم بشه مثلا پیش بخاری گر می گیرم ولی سردی بیشتر هست می لرزم

نگران نباش همش طبیعیه کاملا برای منم دقیقا همین بود و گاهی پاهام اونقدرررر یخ می‌کرد ک به استخونم میزد انگار توی آب داشتم راه میرفتم و دکترم میگفت طبیعیه اما شما حتما به دکترتون بگین بالاخره بارداری هرکس ممکنه متفاوت باشه

گوشت دوست داری ؟گوشت بخورهر چی دوس داری همونو بخورمن سر بارداری ماست دوست داشتم یه کاسه ماست میخوردم ...

حالم از هرچی گوشته بهم میخوره

پیاز متنفرم

کلا بوی یخچال و آشپزخونه حالم رو بدمیکنه

دقیقا همینه ، منم ضعف شدیییددددددد میکردم انگار هزار ساله چیزی نخوردم به شدت زود زود گشنمه میشد ، اگ ...

این آزمایش چند ماه خوبه کنیم امتحان 

من هنوز دوماه هستم 

معجزه شکر گزاری...

بوی آشپزخونه 🤧🤧 چطوری آشپزی می کردی منم از آشپز خانه تهوع می گیرم 🤮

نمیتونستم تا ماه ۵ خودم که غذا نمیخوردم یه چیزی ام درست میکردم هزار بار بالا می‌آوردم 

تو سرما پنجره باز میکردم 

پیاز که اصلا پوست نمیکندم حالاکه برنجی میذاشتم با یه چیزی می‌خوردیم همسرم ظهرا نبود فقط شلا بود