2777
2789

اولی مادرشوهره که اومد گیر داد بما که منو بیمه تکمیلی کنید تخت پوشش خودتون من راضی نبودم میدونستم نمیده قسطاشو الان ماهی ۸۰۰ از حقوق ما بابت تکمیلی ایشون کم میکنن ولی خانم قسطاشو نمیده از ۱۲ ماه کلا ۳ماهشو داده اونم بسکه من تیکه انداختم بهش میدونه ما چقدر تحت فشاریم چقد قسط داریم ولی میره کلی وسیله میخره پول مارو نمیده 

بعدم من لباس میارم میفروشم یسریا از اشناها میان ازم قسطی میبرن یکی از فامیل شوهرم تیر جنس برده مرداد و شهریور قسط داده ۵۰۰ تومنش مونده دیگه نداده الان بهش پیام دادم عزیزم چقدر برا من پول ریختی اینا گفت یادم نیست دقیق دیگه من بهش یاداوری کردم که کل حسابش چقد بوده و چقدشو داده که یادش بیاد حسابش مونده 

برگشته میگه اره دوتا قسط دادم یعنی واقعا یادش نیست نمیخواد بده خودشو میزنه به اون راه 

یکی دیگه هست باز شهریور ۳تومن برده بزور من ۱تومنسو گرفتم ۲تومن دیگه مونده  چطور روشون میشه واقعا بعد جلو چشم خودم میرن خرید میکنن میدونم که پول دارن منم دیگه میخوام رند باشم مثل خودشون حالمو بد کردن بخدا 

ازشون پول بگیر پس نده بگو پا بدهیت

چند روز پیش خیلی پول لازم بودیم به شوهرم گفتم برو از مامانت بگیر ...میگه همین الان بحثش بود نداره ...بما میرسن ندار میشن همه فکر کردی بلد نیستن قشنگ یه ندارم میذارن رو دلمون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مشکل برادرم همینه براتون دعا می کنم پولتون بزودی و خیلی راحت ب دستتون برسه میشه لطفاً شما هم برای برادرم دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

میخوام اینجوری خرید نکنن چه فایده همش ضرر میشه

دقیقا اگه تو بانک بود پولام تا الان سود بیشتر روش میومد تازه من همون موقع صاحبکارم  از حقوقم کم کرد پول مانتوها،ولی من هنوز دستم نیومد پولم ،

بعضیاشون هم رو دستم موند