2777
2789

حتما حتما برید پیش پزشک متخصص 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند وقته؟ 

چیزی که بهش الرژی داشتی مصرف نکردی؟ 

با درمان خانگی بهتر نشده؟ 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

ای سرفه های پر از دود 

ویرونه شاه مقصود

از سکه افتاد بابا 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
یعنی خطرناکه؟فعلا شرایطشو ندارم یکی دوهفته دیگه باید برم

نه یکی دو هفته اینور و اونور طوری نیست اما دکتر برید حتما 

چند وقته؟ چیزی که بهش الرژی داشتی مصرف نکردی؟ با درمان خانگی بهتر نشده؟

نه من کلا اصلا تا حالا آلرژی و سرفه اینا نداشتم

نزدیک ۲ ماهه اولش یه سرماخوردگی ساده بود بعد دیگه همش میگفتم برای همونه ولی هنوز که نزدیک ۲ .۳ ماه میشه خوب نشده

اخه مگه آلرژی یهو به وجود میاد

آره..برا من یادمه یکی از فامیلا رفته بود زیارت یه ادکلن آورد پاف اولو زدم سرفه ام گرفت از اون موقع هم موند این سرفه ها

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational