2777
2789
عنوان

یکم از رفتارای دخترونه بگید لطفا

72 بازدید | 13 پست

چیکار کنم یکم رفتارام دخترونه باشه و ظرافت داشته باشم

من نه جان میتونم بگم نه عزیزم و اینا😕

رفتارام خیلی مردونست،حتی راه رفتنم

توروخدا یکم بهم یاد بدید

فک نکنم پسری خوشش بیاد طرف مقابلش رفتار مردونه داشته باشه،حداقل برا ایندم خوب باشه چیزایی ک میگین😂💔

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

آروم صحبت کردن

آروم راه رفتن 

لباس خانمانه پوشیدن 

ناز کردن زیاد نه ها ولی یه کم 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جانم وعزیزم خوبه در جاش استفاده بشه وگرنه عادت بشه خوب نیست ممکنه طرف فکر کنه عاشقی مثلا دراین حد.دخترانه ام خوب کم کم درست میشه رفتارت

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

ضمنا اگه قرار باشه بخاطر بقیه تغییر کنی و جزئی از خودت نباشه دافعه ایجاد میکنی، مردم در جا میفهمن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

آروم صحبت کردنآروم راه رفتن لباس خانمانه پوشیدن ناز کردن زیاد نه ها ولی یه کم

متاسفانه هیچ کدومو ندارم جز لباس دخترونه

همیشه بلند حرف میزنم

نازم که اصلااا بلد نیستم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
متاسفانه هیچ کدومو ندارم جز لباس دخترونههمیشه بلند حرف میزنمنازم که اصلااا بلد نیستم

سعی کن یاد بگیری عزیزم  با فیلم دیدن میشه اوکی کرد 

حتی خندیدنی هم آروم بخند 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

ضمنا اگه قرار باشه بخاطر بقیه تغییر کنی و جزئی از خودت نباشه دافعه ایجاد میکنی، مردم در جا میفهمن

بخاطر کسی تغییر نمیکنم درحال حاضر

میخوام برای اینده حداقل یکم ظرافت داشته باشم..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
یه کم از این فیلمهای پرنسسی نگاه کن اداشون رو در بیار 😁

ی چنتا معرفی میکنی لطفا😂💔

من بچه بودم یا فوتبالیستا میدیدم یا لاک پشتای نینجا

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

تو ازم معمولی هستی و خنثی نه اونجور که میگی مثل مردی نه خیلی شبیه دخترا رفتار میکنی

رفتارای دخترونه مثل

لوس شدن

مدل دخترونه زدن موها تو خونه مثل خرگوشی دم اسبی و بافت و غیره

ارایش

لباسای کیوت و صورتی و سرخ و ابی و رنگای شاد

(رنگای تیره هم میتونی بپوشی دخترام تیره میپوشن)

تم اتاقتو دخترونه کن

سعی کن عزیزم و گلم و اینارو در کنار رسمی صحبت کردن بگی

احتمالا خیلی راحت تره برات

مثلا:

سلام حالت چطوره گلم

ممنونم عزیزم

چشم گلم

حتما اگر کمکی از دستم بر میاد تعارف نکن قشنگم و... 

بخاطر کسی تغییر نمیکنم درحال حاضرمیخوام برای اینده حداقل یکم ظرافت داشته باشم..

لازم نیست یه شخص خاصی باشه 

همین که بخاطر نگرانی ایندت میخوای تغییر کنی خوب نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

تو ازم معمولی هستی و خنثی نه اونجور که میگی مثل مردی نه خیلی شبیه دخترا رفتار میکنیرفتارای دخترونه م ...

ممنون 

اره یچیز حد وسطم ،نصف اینوری نصف اونوری

سعیمو میکنم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗